Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Egy hangulatos ház Mecsek-oldalban, ami nagyon kéne…

ingatlanbazar.hu
2022. november. 15. kedd
Van valami extrán hívogató a most következő, Mecsek-oldalban kínált családi ház nyitóképében. Az ilyen jól elhelyezett fotók kapcsán könnyebb vásárlót találni, bár a most következő, hangulatos háznak amúgy sem kell nagy hátszél…
cikk megosztása

A Mecsek-oldalban kínált házról

“Pécsett, Mecsek-oldalban, az egyik legkeresettebb utcában eladó 1981 m2-es (!) telken, egy 2 szintes 179 m2-es, 6 szobás, panorámás családi ház. Az ingatlan jól megközelíthető, közel a belváros, mégis nyugodt, erdei környezetben található. A telek nagysága miatt a terület számos lehetőséget hordoz magában.

Az ingatlant 2003-ban teljes körűen felújították, hozzáépítettek. Az eredeti épület a földszinten található, a jelenlegi konyha és nappali területén (46 m2). A többi helyiség, mind a hozzáépítést foglalja magába. A hozzáépítés és a felújítás során modern és minőségi anyagokat használtak.

A ház részletei

A Mecsek-oldalban álló ingatlan elosztása a következőképpen alakul. A földszinten belépve egy tágas előtér és közlekedő fogad minket. Innen indul a lépcsőház is a felső emeletre. Az előtérből nyugati irányba egy tágas konyha-étkezőbe, majd onnan egy nagyméretű nappaliba találjuk magunkat. A két helyiség bátran összenyitható, így egy nagyméretű (46 m2) amerikai konyha-nappali kerülhetne kialakításra. A nappaliból nagyméretű nyílászárókon jön be a fény, amiken kilépve egy teraszon találjuk magunkat. A nappaliban található épített, fatüzelésű kályha kellemes meleget ad a hideg napokon. Az előtérből a közlekedőn végig haladva egy dolgozószobát egy wc-t és egy fürdőszobát találunk. Illetve ezen a szinten található egy eredetileg szaunának épített, azonban most tárolónak használatos helyiség is. Az előtérből felérve a tetőtérbe 4 hálószobát és egy fürdőszobát találunk. Mellékhelyiséget ezen is a szinten is találunk, külön a fürdőszobától. A nyugati hálónak külön erkélye van, amelyről gyönyörű panoráma és Mecseki környezet tárul elénk.

Az épület szigetelt, nyílászárói fa szerkezetűek. Az ingatlan fűtése egy zárt-égésterü 1 éves kondenzációs kazánnal történik. Az ingatlanhoz tartozik egy alsó szint is, amely tökéletes nyári konyhának vagy csak tárolónak is. A telken található egy 6 illetve egy 8 m3-es ciszterna, így biztosítva az esővíz hasznos felhasználást, akár öntözőrendszerre rákötve. A telek lépcsőzetes kialakítású, így segítve a jobb kihasználhatóságot. Telken belül egy nagyméretű fatároló is helyet kapott. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Baranya megye
ingatlanbazár.hu
Pécs
ingatlan
eladó ház
Mecsek-oldal
eladó