Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Családi ház, söröző és étterem az egyben a szolnoki Vártemplomnál…
ingatlanbazar.hu
2022. november. 28. hétfő
A Vártemplomnál kínált, izgalmas ingatlan hasznosítási lehetősége sokféle megoldást magában tartogat. A 170 nm-es családi ház (és korábban söröző, valamint étterem) nagyon jó kis helyen áll, az ára pedig meglepően barátságos!
cikk megosztása
Az eladásra kínált családi ház a Vártemplomnál Szolnokon, karnyújtásnyira a Tisza-Zagyva torkolatától, a Művésztelep szomszédságában található. “Utcája U alakban terül el, közepén egy városi park, melyet az utca határol, ezzel szemben a Vártemplom áll. Az ingatlan tulajdoni lap szerint kivett gazdasági épület, udvar és kiskereskedelmi üzlet. Ez a vásárlás céljától függően módosítható. Utoljára felében üzletként, másik felében söröző/étteremként működött. Jelenleg ezekre a célokra van az épület kialakítva.

A telek területe 583 nm. Az udvaron jelenleg fa pagodák vannak elhelyezve, hátsó részén betonplacc garázzsal, amely akár egy újabb üzleti tevékenység helyszínére is alkalmas lehet.Az ingatlan össz. területe 170 nm, melyben átalakítás, felújítás után továbbra is üzleti célú tevékenység folytatható, vagy amennyiben másban gondolkodik úgy a telekre új ingatlan építhető. A telek beépíthetőségének előírásai: - Lk-30-52550, kisvárosias lakó építési övezet- Építési karakter kialakult városi-zárt- Legnagyobb megengedett beépítettség saroktelek esetén 75%- Előírt legkisebb zöldfelületi lefedettség 45%- Épületmagasság: adottságtól függő, kialakult- Gépjármű elhelyezési kötelezettség: 50% Jelenlegi ingatlan: - 170 nm- belmagassága 3,3 m-fűtése cirkó kazánnal ellátott- kb. az 1930-as években épült tégla épület- összközműves- két utcára nyíló, sarki telken elhelyezkedő épület. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek a Vártemplomnál és azon is túl!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
söröző
ingatlan
eladó ház
étterem
Jász-Nagykun-Szolnok megye
eladó
Vártemplom
üzleti ingatlan
Szolnok