Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
25 millióért eladó a miskolci Block Bistro örökös bérleti joga
ingatlanbazar.hu
2022. november. 28. hétfő
cikk megosztása

A Facebook oldalán 12 466 követővel rendelkező Block Bistro örökös bérleti jogát kínálják megvételre. Bár a népszerű szórakozóhely november 26-i “Wannabe Miskolc” eseménye már lezajlott, a legközelebbi bulit valaki, már mint a “góré” szórakozhatja végig.

A Block Bistro örökös bérleti jogáról

“Miskolc belvárosában, vendéglátóegység örökös bérleti jog eladó! Miskolc abszolút belvárosában, közvetlen a Városháztér mellett, bejáratott vendéglátóegység, szórakozóhely örökös bérleti joga, teljes berendezéssel együtt eladó! Tárgyi vendéglátó egység Miskolc szórakozni vágyók körében rendkívüli népszerűségnek örvend, így az új üzemeltetője már kialakult vendégkörrel rendelkezhet.

Az ingatlan utcafronti és udvari bejárattal egyaránt rendelkezik, hasznos alapterülete 240 nm, amely további 50 nm fedett terasszal is kiegészül. Fűtése cirkó kazánról működik, a hő leadása minden helységben radiátorokon keresztül történik. Gépjárművel könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség zárt udvarban, illetve a közvetlen közelben, közterületen fizetős. 

Bérleti díj: bruttó 806 ezer forint/hónap+rezsi. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
ingatlanbazár.hu
ingatlan
örökös bérleti jog
Block Bistro
eladó
üzleti ingatlan
Miskolc