Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Timáron eladó egy tejfeldolgozó üzem. De mi a dizájn miatt kattintottunk!
ingatlanbazar.hu
2022. október. 04. kedd
Ha az ember növényi alapú tejen él, nem feltétlenül vonzza egy tejfeldolgozó üzem. A Timáron kínált ingatlan azonban kék-fehér külsőjével olyan érdekesnek hatott, hogy nem álltuk meg a kattintást… Irány egy skandináv hangulatú, 330 milliós üzleti ingatlan!
cikk megosztása

“Befektetők figyelmébe ajánlom! Timáron, Nyíregyházához közel eladó egy sikeresen működő tejfeldolgozó üzem, ami jelenleg családi vállalkozásként üzemel, 4-5 főt foglalkoztat.Az épület 2019-ben épület szendvicspanel technológiával, teljesen újszerű! A tejfeldolgozó épülete 275 nm-es, minden az előírásoknak megfelelő helyiséggel és engedéllyel rendelkezik. Az épület fűtéséről gázcirkó és klíma/hőszivattyú gondoskodik. A tetőn napelem rendszer lett kiépítve, mely bővíthető a saját hátsó telekrészen további napelem-parkkal, így akár közel nullásra is kihozható a tejfeldolgozó rezsije. A Timáron álló tejüzem jelenleg úgy van gépesítve, hogy flakonos tejet, joghurtot, tejfölt, túrót, trappista és gomolya sajtot, kefírt és kakaós tejet tud előállítani napi 2000 liter tej feldolgozásával. Természetesen az árban minden bútor és gép benne van! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, Timáron innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
ingatlanbazár.hu
Timár
ingatlan
eladó ház
eladó
tejüzem
üzleti ingatlan