Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Nádtető és terméskő Tiszakécskén!

ingatlanbazar.hu
2022. október. 31. hétfő
Egy nyaraló ajánlat, több izgalmas egység: röviden így foglalható össze a Tiszakécskén kínált, nádtető és terméskő felhasználással is épült ingatlan. Ritkaság a megyei ingatlanpiacon, most!
cikk megosztása

“A Tiszakécskén kínált ingatlan az üdülőterület egyik legfrekventáltabb részén, exkluzív környezetben, a Tisza-parti sétány mellett, a kilátótól, játszótértől és az élő Tiszától karnyújtásnyira található. Az 1162 m2-es területen elhelyezkedő, páratlan építészeti megoldásokkal tervezett és kivitelezett 67 m2 alapterületű hétvégi ház Eladó! Az ingatlan telekkönyvileg két Hrsz-en elhelyezkedő komplex egész.

A Tiszakécskén kínált lehetőség két alappillére...

  1. Kivett hétvégi ház, udvar besorolással 754 m2-es összközműves telek, melyen a főépület (2 különnyíló szoba, konyha-étkező-nappali, tusolós fürdő, külön Wc) található. A ház 1986-ban épült terméskőből, nádtető fedéssel. 2020-ban több felújítás is történt, miszerint a teljes tető cseréje, megújultak a hidegburkolatok, fürdő, Wc, de ekkor klímát is telepítettek. Az épület fűtését gázkonvektorok ill. egy szép, a nappaliban elhelyezett kályha is biztosítja. A főépület K-i és D-i fekvésű terasszal is rendelkezik, de 2 lépésre egy 10 fő befogadására alkalmas filagória is helyet kapott. A telken találunk egy fúrt kutat, vezetékes vízről működtetett kerti csapot, autóbeállót, valamint egy tárolót és épített és használatban lévő kerti kemencét is. A kert lenyűgöző a termő gyümölcsfákkal, dísznövényekkel igazán varázslatos hangulatot áraszt. 
  1. Kivett beépítetlen terület, mely nagyságrendileg 408 m2. Itt egy több helyiségből álló pincét építettek, mely mellett egy építési engedéllyel rendelkező épület alapjait is lerakták. Ez a terület külön is megközelíthető. A két egység természetben egész, a tulajdonosok döntése alapján Kizárólag így kerülhet értékesítésre​ [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
terméskő
nádtető
ingatlan
eladó ház
eladó
Bács-Kiskun megye
Tiszakécske