Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Feszített víztükör egy Vízmű dombi erdő szomszédságában…

ingatlanbazar.hu
2022. október. 03. hétfő
cikk megosztása

Avagy jöjjön egy 290 milliós, csodás luxus ingatlan Kecskemétről! A Vízmű domb erdejével határos, 370 nm-es szépség első ránézésre szerintünk nagyon megéri az árát. És ön szerint?

A Vízmű dombi ingatlanról

“Kizárólag irodánk kínálatában Eladó Kecskemét előkelő, modern, ’új villanegyedében’, a Vízmű domb erdejével határos telken egy kiváló minőségben és minden kényelmi funkcióval megépített LUXUSINGATLAN! A két szintes, 1300 m2-es telken fekvő, nappali + 7 szobával, 3 fürdőszobával, wellness helyiséggel rendelkező, dupla garázsos családi ház, extra minőségben épült 2003-ban! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Vízmű domb
ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Bács-Kiskun megye