Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Exkluzív családi ház építészmérnök tulajdonostól eladó!
ingatlanbazar.hu
2022. október. 31. hétfő
Vagy építőmérnöktől. Erre a kérdésre nem találtunk pontos választ. De ami biztos, van aki inkább ingatlanügynökkel szeretet tárgyalni és van, aki kifejezetten a tulajdonostól eladó otthonok iránt érdeklődik. Mindkét megoldásnak megvannak az előnyei, de egy biztos, végül az ingatlan értékei döntenek. Jöjjön egy szuper családi ház Egerből, amely kapcsán kevés kérdőjel marad csak az emberben! A hirdetést eredeti formájában közöljük.
cikk megosztása

A tulajdonostól megvehető házról részletesen

“Belvároshoz közel(5 perc gyalog) csendes útcában exkluzív családi ház, ép.mérnök tulajdonostól eladó. Telek K-NY tájolású,azaz teljesen körbesüti a nap.Elhelyezkedése miatt csak egy szomszédos lakóház van.

-Földszint: konyha, étkező, nappali egy légtérben, részben fedett nagy terasszal, spejz, zuhanyzó, WC. Hálószoba teraszkapcsolattal.

-Tetőtér: fürdő jacuzzis káddal, külön WC.Jelenleg 2 hálószoba ( a nagyobbik szoba kb. 28m2 ami

korábban 2 hálószoba volt,ez könnyen visszaalakítható) . 2 db gardrób.

-Gáz cirkó fűtés, helyiségenként klíma, fokozottan hőszigetelt műanyag nyílászárók redőnyökkel.Vegyes falazat, 12 cm hőszigeteléssel, felújított állapotban. Napelem telepítéshez kialakított villamoshálózat.

-Udvar: nagy, félig fedett terasz, étkező-nappali, szoba kapcsolattal.

Tágas filagória, medence, mediterrán hangulatú környezetben napozóval. A medence elhúzható

fedéssel, szükséges uszoda gépészettel rendelkezik. Telepített növények, autómata csepegtető

rendszerrel. gépkocsi bejáró térkő burkolattal, motoros kapuval.

-Garázs,melléképület: igény szerint 3-4 autó helyezhető el a motoros, hőszigetelt,szekcionált(Hörmann) kapuval ellátott garázsokban. Garázsok között tárolók ( buli szoba, WC-kézmosóval). Igény esetén zuhanyzó egyszerűen kialakítható. Plusz egy tágas fedett beálló autónak,egyéb eszközöknek.  [...]”

További részletek és fotók a tulajdonostól megvehető házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, ház tulajdonostól vagy sem!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
tulajdonostól
eladó
Heves megye