Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Tótvázsony és egy eladó, 228 milliós parasztház!
ingatlanbazar.hu
2022. szeptember. 02. péntek
Saját tó, lovak, szauna és egy Airbnb kompatibilis parasztház: mindez az egyben keresi-várja új tulajdonosát. Irány a csodás Tótvázsony és egy izgalmas, eladó parasztház!
cikk megosztása

A Tótvázsony területén kínált parasztházról

“A Tótvázsony területén, 4132 nm-es rendezett, parkosított telken álló, 100 éves két parasztház az elmúlt évben befejezett teljeskörű felújítás után nyerte el végső képét. A teljes víz-, csatorna- és villanyhálózat, a tető cserélve lett, egyedi fa nyílászárók kerültek beépítésre, a hő-és vízszigetelés is megvalósult. A belső terekben is magas színvonalú esztétikai és műszaki felújítás történt. Jelenlegi tulajdonosai aprólékos keresgéléssel válogatták össze a berendezési tárgyait. 

A két külön bejáratú összkomfortos lakrészt fedett terasz köti össze, mindkettőben 3-3 hálószoba található. A tótvázsonyi parasztház két melléképülete még választható funkciójú, akár egy másik önálló apartman, vagy wellnes részleg kialakítására is tökéletesen megfelelnek (víz, csatorna oda is bevezetésre került). Az egyikben található a szauna. A fűtés gazdaságosan működő elektromos panelokkal biztosított, valamint egy svájci gyártmányú kandalló is elhelyezésre került. 

A kertben található egy 200 nm-es kerti tó stéggel és vízforgatóval, de kültéri fürdődézsa, szauna, kültéri zuhany is a kikapcsolódást szolgálja. A lovak számára kialakított karám és a tovább bérelhető szomszédos telken álló istálló a lovassport szerelmeseinek is kitűnő lehetőséget biztosít. A tótvázsonyi terület 340 m tengerszint feletti magasan fekszik, a kertből csodálatos tájpanorámában és páratlan naplementékben gyönyörködhetünk Kab-hegy felé. [...]”

További részletek és fotók a Tótvázsony

területén kínált

házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Veszprém megye
parasztház
Tótvázsony