Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Nyaraló vagy akár állandó otthon: eladó egy gyöngyszem Véneken!
ingatlanbazar.hu
2022. szeptember. 02. péntek
26,99 millió forintért álom nyaralóra, vagy akár állandó lakhatásra is alkalmassá alakítható otthonra tehetünk szert. A Véneken kínált ingatlant akár DIY megoldásokkal azonnal és olcsón fel lehet dobni. És az egész éves használathoz sem kell “all in”-t mondanunk!
cikk megosztása

A Véneken kínált házról

“Vének a Szigetköz egyik igazi gyöngyszeme, csodás természeti környezetben, közvetlenül a Duna partján ejti rabul az ide látogatókat. A falu üdülőövezete fogalom, és egyre többen költöznek ide véglegesen a néhány kilométerre lévő Győrből.

Itt kínálunk eladásra egy kiváló állapotú nyaralót. A Véneken álló ház az árvízvédelemnek köszönhetően magas lábakon áll, alatta árnyékos pihenő kapott helyet. Hangulatos terasza csodás zöld udvarra néz. Életterét a kandalló teszi kifejezetten otthonossá, konyhája, fürdője kompakt, de remekül használható, hálófülkéje pedig a galérián kapott helyet. 

Ez az ingatlan alapvetően egy nyaraló, de minimális ráfordítással nagyon könnyen egy négyévszakos otthonná varázsolható távol a város zajától. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
Vének
nyaraló
Győr-Moson-Sopron megye
ingatlan
eladó ház
eladó
állandó lakhatás