Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Fehér, törtfehér, ekrü és sok-sok finomság Miskolc egyik felújított házából!
ingatlanbazar.hu
2022. augusztus. 15. hétfő
Az impozáns, 173 nm-es, eladó otthon bútorok nélkül is hangulatos, hívogató benyomást kelt. Már csak 89 millió forintra lesz szüksége annak, aki Miskolc jelenleg talán legmenőbb házára pályázik…
cikk megosztása

“Miskolctapolcán a Juno felöli oldalon panorámás, 3 éve felújított 3 szoba nappalis, családi ház 859 m² -es telekkel eladó! [...] A ház 1986-ban, beton sáv alapra tégla felmenő falazattal épült, amit 3 évvel ezelőtt teljeskörűen felújítottak. A felújítás alkalmával a nyílászárókat kicserélték, a homlokzat 10 cm-es hőszigetelést kapott.

A fűtése hűtő fűtő klíma ami "H" tarifával elszámolt, valamint kandalló. Meleg vizet villanybojler állítja elő. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
felújított