Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
13,6 ezer négyzetméternyi erdő eladó a paksi atomerőműnél
ingatlanbazar.hu
2022. augusztus. 01. hétfő
A Tolna megyei üzleti ingatlanok között szemezgetve bukkantunk a friss ajánlatra, egy 1,36 hektáros erdőre. A szomszédban az atomerőmű fekszik, a terület művelési ágból történő kivonása úgy fest, lehetséges. Tippeljen az árra és nézze meg a pontos ajánlatot!
cikk megosztása

“Egyedülállóan kedvező helyi adottságokkal rendelkező, erdő besorolású területet kínálunk eladásra Paks külterületén. A kiváló megközelíthetőséggel rendelkező terület karnyújtásnyira fekszik az Atomerőműtől, a 6.számú főúttól és az M6-os autópályától, de a kisváros centruma is néhány perc alatt elérhető. A közművek a telekre jelentősebb nehézségek, illetve költségek nélkül bevezethetők. A 13.684 nm-es, teljesen körbekerített, kapuval ellátott, zárt terület közvetlen szomszédságában – a kiváló logisztikai adottságoknak köszönhetően - egyre-másra szaporodnak a Erőmű bővítésére készülő cégek telephelyei, iparterületei. 

A számottevő fenyőfa állomány kitermelése jelentős költségmegtakarítást eredményezhet az új tulajdonos számára. A terület – a művelési ágból való kivonást követően – tökéletesen alkalmas lehet telephely, iparterület kialakítására, műhelyek, raktárak, illetve egyéb épületek felépítésére. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
Tolna megye
ingatlan
paksi atomerőmű
eladó
üzleti ingatlan
erdő