Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Jó ízlés + körterasz = luxus Nádorvárosban!
ingatlanbazar.hu
2022. július. 10. vasárnap
Elegáns, de nem hivalkodó, kiváló terekkel megáldott lakás keresi új tulajdonosát Győr Nádorvárosban. A 92 nm-es otthonhoz egy 60 nm-es körterasz is jár. Olvadozzon velünk a hét ingatlana láttán!
cikk megosztása

A Nádorvárosban kínált otthonról

“Limitált széria Nádorvárosban!!!Nehéz szavakat találni erre az ingatlanra..hisz kritikus szemmel nézve is lenyűgöző!!Lássuk hát...Győr egyik legnépszerűbb régiójában, Nádorvárosban eladósorba került egy nettó 92 nm-es lakás 60 nm körterasszal toldva.Belső elosztását tekintve tökéletes helykihasználtság jellemzi.A lépcsőházból elcsíptek egy darabot, így szinte fogadó helyiségbe érünk be, nem is előszobába.Innen egy hangulatos lépcső vezet fel a rendkívül invitáló otthonba.Megválasztott igényesség, finom elegancia Nádorvárosban....hazaértünk...A közlekedőből jobbra nyílik a fürdőszoba, melynek különlegessége a tolóajtóval leválasztott mosókonyha,ahol még egy wc kapott helyet.Mindkettő ablakos, világos.A kamra a folyosón beépített szekrényként funkcionál....zseniális..A nappali konyha és étkező egy légtérben kapott helyet, mégis cselesen bontja meg a teret.Hatalmas üvegfelületek, melyektől szellősebb, könnyedebb lesz a tér.A nyílászárókon elektromos redőnyök, a klíma beszerelve, a riasztó előkészítve várja.Az ide kitalált diófa bútorzat természetes melegséggel tölti fel a helyiséget. [...]”

További részletek és fotók a Nádorvárosban kínált otthonrólaz ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetés szövegét eredeti formájában és központozásával közöljük.

ingatlanbazár.hu
Győr-Moson-Sopron megye
ingatlan
eladó
Nádorváros
lakás