Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Barack-álom Mosonmagyaróváron?
ingatlanbazar.hu
2022. június. 10. péntek
Mosonmagyaróváron kínálják eladásra a most következő, tágas, 150 nm-es otthont. A láthatóan frissen kifestett (vagy nagy gonddal óvott) ingatlan egésze barack színben pompázik. Bár a minden helyiségre kiterjedő színhasználat néha zavaró lehet, az eladósorban lévő ház fotói kifejezetten barátságosnak hatnak!
cikk megosztása

“Mosonmagyaróváron, csendes, forgalommentes utcájában, közel a bevásárlóközponthoz, néhány perces sétára az óvárostól, értékes saroktelken eladó, egy 2004-es építésű, nappali+5 szobás, 150 nm hasznos alapterületű, 2 szintes, teljesen alápincézett, nagy teraszos, nagyon jó elrendezésű, kiváló állapotú családi ház. [...] 

A 2004-ben Mosonmagyaróváron épült, 475 nm telken álló, dél-nyugati fekvésű ház különlegessége, hogy ha bejárjuk a házat, nagyon jó elosztású ingatlant tapasztalhatunk. Az alapterületénél nagyobb hatást kelt. A ház 30 cm-es porotherm téglából készült, 15 cm-es külső szigeteléssel. A ház helyiségei a földszinten: előszoba, hatalmas nappali, kissé elkülönítve az étkező és a konyha, hálószoba, kisebb dolgozószoba, zuhanyzós fürdő és külön wc. A nappaliból léphetünk ki a 30 nm-es,fedett teraszra. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

ingatlanbazár.hu
Győr-Moson-Sopron megye
ingatlan
eladó ház
eladó