Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek

Amikor egy nyaraló Abádszalókon jobb, mint bármelyik megyei családi ház…

ingatlanbazar.hu
2022. június. 27. hétfő
Abádszalókon úgy fest, tudják hogy kell nyaralni! Nézzen szét velünk egy 89 milliós szépségben!
cikk megosztása

Az Abádszalókon kínált nyaralóról

Eladó “Abádszalókon egy 5 szobás felújított nyaraló.Az abádszalóki nyaraló jellemzői:telekterület: 1030m2lakótér: 120m2120m3  vese alakú medence6 személyes szauna6 személyes jakuzzi3 beállásos garázs 50m2100 amperes villamos hálózatfűtés: gázkazánhűtés: minden szobában split klíma található2020-ban teljesen felújítottrendezett környezetcsendes szomszédok. [...]”

További részletek és fotók a nyaraló belső tereiről az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
Jász-Nagykun-Szolnok megye
eladó