Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac

Villában élne, mert mindene az elegancia? Érden van eladó!

Pethes Ágnes
2024. július. 22. hétfő
Romantikus alkat, szereti a nagy teraszokat, vágyik saját moziteremre, és kondizni se menne el? Ebben a gyönyörű villában mindenre megoldást talál.
cikk megosztása

Csodaszépen gondozott kert 2000 négyzetméteren, kandalló, 323 négyzetméteres lakóterület, két kocsibálló és egy háztartási szoba küzd most a kegyeiért Érden egy villában.

Villában lakhat Érden
Villában élni? Ebben az érdi ingatlanban minden együtt van!

Nézze meg, és döntse el, élne-e ebben a villában, ez lesz az új otthona vagy sem!

moziterem

“Érd reprezentatív részén értékesítésre kerül egy csodálatos villa, a lakrész 198 nm .. Az ingatlan üveg felületei Franciaországban gyártott metszett ablakok. Az étkező egy szárnyas ajtón keresztűl egy 44nm -s teraszhoz csatlakozik. A 40nm - s nappali közvetlen kapcsolatban van az étkezővel, és itt is van terasz. Ezen a szinten egy háló és két vendég szoba , konyha, fürdő , kamra, mosdó, gardrob és közlekedő van. A 125 nm- s alagsorban van a két állásos gépkocsi tároló , kondi terem, mozi terem , háztartási helyiség az ősszes gépészettel, kamra és a tároló. Az igatlan egy 1994 nm kertészek álltal rendszeresen ápolt kertben található. A kert bejárati szegletében van egy különálló 110nm-s garázs ház a vendégek részére amiben egy 30nm -s 1 szobás lakrész is van. A kertben halastó, kerti konyha, és sütő helyek találhatók.Az ingatlan védelméről külsö és belső riasztó rendszer gondoskodik.[...]”

 

További ajánlatokért böngésszen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Eladó ingatlan
villa
ingatlanbazar.hu
Érd