Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac

Tanya Budapest közelében? Találtunk párat Önnek!

Pethes Ágnes
2024. július. 15. hétfő
Ha elege van a szomszédokból, a zajból, a boltokból, mert bio élelmiszereket akar fogyasztani, olyat, amit a saját kertjében terem és állatokkal is foglalkozna, akkor íme egy csokor Önnek és a családjának! A tanya területével nem lesz gondja egyik esetben sem, mert bőven lesz helye mindenre.
cikk megosztása

A gyerekek játszhatnak napestig a szabadban, ha az idő engedi. A felújítás néhány tanya esetében opcionális, de sehol nem létkérdés. 

Tanya
Tanya Tápiószőlősön

Íme néhány tanya, amiből válogathat:

Pest vármegyében, Tápiószőlősön van egy, amely új lakóinak vidámságot és boldogságot tud nyújtani, ha úgy döntenek, ki akarnak szakadni a fővárosi környezetből. Felújított, korszerű és 2356 négyzetméter a telekterület. Különlegessége, van egy műemlékké nyilvánított épületszárnya.

Egy csodás 1,7 hektáros családi gazdaság Gödöllőn! Az ingatlan 293 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik. 3 különálló lakrész, külön bejáratokkal, ráadásul több tároló és gazdasági épület is található a telken. 

Fontos: a  nyári konyha alatt egy 12 m2-es pince van, ami télen 12, nyáron 14 fokon tartja a hőmérsékletet.

 

Ez az albertirsai tanya 12244 négyzetméteres és egy kis házikóval rendelkezik. Villany és fúrt kút van. A telek végét a főút határolja, így akár onnan is lehet bejáratot nyitni.

Nézze meg, lehet ez lesz az igazi!

 

Ez a kocséri tanya 2012-ben teljesen újjá lett építve, korszerűsítették és riasztóval látták el.

Egy 4230 nm-es körbekerített területen fekszik, az egész területen automata öntözőberendezés működik, beépítve a kerítésbe is. Az állapota kiváló, költeni sem kell rá.

További tanyákért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! 

 

 

Pest vármegye
eladó ingatlanok
ingatlanbazar.hu
Gödöllő
tanya