Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A hét ingatlana: színorgia az Izabella utcában!
ingatlanbazar.hu
2022. augusztus. 10. szerda
130 négyzetméter, 165 milliós vételár. Következzen egy színpompás szépség, egyenesen az Izabella utcából!
cikk megosztása

Az Izabella utcai lakás részletei

"Megvételre kínálom ezt a

felújított, tulajdoni lapon 130m2-es, 4 szobás, 2. emeleti tégla lakást

az Izabella utca Szondi és Aradi utca közé eső részén. [...] A lakás, összkomfortos, rendkívül csendes, nyugodt légkörű, elosztása pedig klasszikus nagypolgári. 4 szobából, konyha-étkezőből, fürdőszobából, külön WC-ből és tárolóból áll. Belmagassága 3,75 m, vagyis igény szerint galériázható.A szobákban eredeti tölgyfa parketta, a fürdőszobában, a konyha-étkezőben, WC és a tárolóban járólap található. A járólap alá padlófűtést szereltek be, ami kazánról üzemel. Minden ablak és ajtó szépen karbantartott újszerű állapotú és fából készültek, így szépen harmonizál a természetes hangulatú fa beépített bútorokhoz, illetve a hálóban található szekrénysorhoz, melyek a vételár részét képezik.

2015-ben teljes körű felújításon esett át. Többek között ez teljes aljzatbeton cserét és új burkolat lerakását, a falak újra vakolását, teljes elektromos hálózat cseréjét, új víz és fűtésrendszer kialakítását jelentette. A fürdőszobában ekkor került elhelyezésére a sarokkád is. 2020. év végén lett beszerelve egy Bosch nagy teljesítményű kondenzációs kombi kazán teljesen új kéménybéleléssel. A lakás folyamatosan karbantartott, rejtett hibáktól mentes. A fűtés termosztáttal szabályozható és thermoszabályzóval ellátott radiátorokról működik. Egyedi mérőórákkal rendelkező lakás Gyakorlatilag kulcsrakész, esetleg tisztasági festést igényel."

Társasház és környék

"Az ingatlan 1894-ben épült, 3 emeletes, jó lakóközösségű, rendezett társasházban található,ami folyamatosan karbantartott. Közös költség: 40000 Ft ebben felújítási alap is van. AirBNB nem tiltott. [...]A környék ellátottsága kiváló mind infrastrukturálisan mind pedig a mindennapi élethez szükséges intézményekkel. Séta távolságra található bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda. A közeli éttermek, színházak, pl.: Radnóti, Játékszín, Opera és mozik, számos lehetőséget kínálnak a kikapcsolódást keresők számára. Közlekedés: Az ingatlantól sokféle lehetőség van közlekedni. A 73, 76 troli megállója 50 m-re van. A földalatti M1 metró Vörösmarty utcai, az Oktogon és a 4-es, 6-os villamos megállója pár perc sétára található. A Nyugati pályaudvar szintén elérhető sétával. Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes. [...]"

További részletek és fotók az Izabella utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Aradi utca
ingatlanbazár.hu
Izabella utca
VI. kerület
ingatlan
Szondi utca
eladó
Budapest
lakás