Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
"Rejtély" a Hattyú utcában! Avagy lakásfotók csak személyesen...
ingatlanbazar.hu
2022. június. 23. csütörtök
Kifejezetten izgalmas ajánlatra bukkantunk a közkedvelt, I. kerületi Hattyú utcában. A 48 nm-es, V. emeleti lakás ára mindössze 32,4 millió forint. Fotó azonban nem sok akad a hirdetésben...
cikk megosztása

Konkrétan csak egy, az is a homlokzatról. Viszont aki ismeri - és hozzánk hasonlóan nagyon szereti - a környéket, tovább olvassa a rendhagyó hirdetést. Fotó, alaprajz ugyanis rendelkezésre áll. Csak elektronikus úton nem elérhető. Jöjjön egy izgalmas, rejtélyes hirdetés, amelybe látatlanul is kissé belehabarodtunk!

A Hattyú utcai lakásról

"Kiváló befektetési lehetőség a I. kerületben! Hattyú utcában kínálunk eladásra egy

5. emeleti, 48 nm-es 1 + 1 félszobás összkomfortos téglalakást.

Elsősorban befektetőknek javasoljuk a vételt! Az ingatlan, legfeljebb kilencven nap alatti tulajdonjogba kerüléssel kerül értékesítésre. Minden pontos paramétert, ami a vásárláshoz szükséges, (tulajdoni lap, alaprajz, állapot stb.) hiánytalanul biztosítunk kötelezettségmentesen személyesen. Belső képet sajnos nem áll módunkban küldeni sem üzenetben, sem e-mailben!Örömmel fogadom, ha hirdetésem felkeltette szándékát, s ha további kérdései vannak, előre egyeztetett időpontban, belvárosi irodánkban van lehetőség megválaszolni azokat. Hívja irodánkat bizalommal H - P-ig, munkaidőben ( 11 - 19h ) további információért. A nagy érdeklődésre való tekintettel, ha nem ér el minket telefonon, kérjük írjon üzenet vagy e-mailt, melyben megadja telefonos elérhetőségét, amin kollegáim fel tudják venni a kapcsolatot."

További részletek és fotók a Hattyú utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
rejtély
ingatlan
eladó
Budapest
hirdetési fotó
lakás
I. kerület
Hattyú utca