Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Nyolcker másképp: egy stílusos, 38 nm-es lakás!
ingatlanbazar.hu
2022. február. 13. vasárnap
cikk megosztása

Szuper hangulatos, 38 nm-es lakásra bukkantunk a "nyolcker" közepén. Ízléses és okos megoldások, túl a kliséken! Jöjjön a hét egyik legizgalmasabb otthona!

A 38 nm-es lakásról, részletesen

" [...] Eladó Budapesten a VIII. kerületben a Teleki László térhez közel elhelyezkedő tégla építésű, 38 nm-es nagypolgári lakás.

A lakás

2021-ben felújításon esett át, ami a következőkre terjed ki:

  • víz
  • elektromos hálózat
  • új burkolatok
  • új konyhabútor és beépített szekrény

Fűtése gázkonvektorral, a melegvíz ellátás villanybojlerrel megoldott. A lakás továbbá teljesen gépesített; a beépített sütő, hűtő, mosógép, beépített gardróbszekrény mind az árat képezik. A 38 nm-es lakáshoz tartozik pincehelyiség. Közös költség 7160 forint.Az ingatlan a 2. emeleten helyezkedik el, csendes, ablakai belső udvarra néznek, az utca zaja nem hallatszik be. Parkolási lehetőség közterületen fizetős, bejelentett tulajdonosoknak azonban ingyenes. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, Keleti pályaudvar, Kálvin tér, II. János Pál pápa tér mind 10-15 percre találhatóak. Sétatávolságra továbbá Lidl, dohánybolt, benzinkút, gyógyszertár, óvoda, iskola és éttermek találhatóak. Kiváló választás fiatal pároknak vagy diákoknak. A 38 nm-es lakás azonnal birtokba vehető."

További részletek, alaprajz és fotók a 38 nm-es lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
VIII. kerület
ingatlan
38 nm-es
eladó
Teleki László tér
Budapest
stílusos
nyolcker
lakás
stílusos fürdőszoba
felújított