Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Örökpanoráma és luxus Tatán, egy újépítésű villában!
ingatlanbazar.hu
2021. december. 06. hétfő
Amikor egy házban minden szobához tartozik fürdő, akkor tudjuk, hogy nem hétköznapi ingatlanról van szó. A Tatán épült modernkori villa luxus tulajdonságai mellett azonban a helyszín és a csodás kilátás sem hagyható figyelmen kívül. Jöjjön Tata egyik, közel fél milliárdért kínált otthona!
cikk megosztása

A Tatán kínált szépségről

Amikor egy házban minden szobához tartozik fürdő, akkor tudjuk, hogy nem hétköznapi ingatlanról van szó. A modernkori villa luxus tulajdonságai mellett azonban a helyszín és a csodás kilátás sem hagyható figyelmen kívül. Jöjjön Tata egyik, közel fél milliárdért kínált otthona!

“Eladásra kínálunk kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában egy különleges adottságokkal rendelkező 429 nm-es LUXUS VILLÁT Tatán. Az egyedi tervezés alapján megvalósított ÖRÖK PANORÁMÁS ingatlan impozáns helyszínen található el egy 3 épületből álló társasház részeként. A Tatán, természetvédelmi területen fekvő luxus villa, melyet eredetileg három különálló lakásként terveztek, végső formájában jelenleg egy háromszintes egylakásos épületkomplexum mely minden igényt kielégít, de bármikor kialakítható belőle újra három lakás.

A villa egyedisége a hely adottságait tekintve vitathatatlan, a kertkapun belépve egy lenyűgöző parkon keresztül juthatunk el az ingatlanhoz, valamint lehetőségünk van Tatán a tóparton is hatalmas sétát tenni. A lakás minden szintjén terasz áll rendelkezésünkre, így rálátásunk van az Eszterházy kastélyra, a Tatai-Várra és az Öreg-tóra. A várostól elzárt területen, de mégis a város szívében van lehetőségünk a mindennapjainkat eltölteni.

A Tatán épült lakás emeleti szintjén 5 szoba, mindegyik saját fürdőszobával, gardrób, társalgó, terasz és erkélyek állnak rendelkezésünkre. Ezen szinten van lehetőség a családnak a napi tevékenységeiket akár elkülönülten is élvezni. A tetőtéren egy hatalmas térben több mint 70 nm-en kialakításra került egy konyha és egy nappali. Ezen túlmenően rendelkezésünkre áll még egy dolgozó szoba, mellékhelyiség és egy örök panorámát nyújtó a lakás északnyugati részét teljesen átfogó 41 nm-es terasz.[...]”

További részletek és képek a Tatán épült szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

természetvédelmi terület
villa
ingatlanbazár.hu
luxus
ingatlan
eladó ház
élet Tatán
modern
eladó
panoráma
elegáns
lakberendezés
Komárom-Esztergom megye
Tata