Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Kincs, ami van: eladó egy zalabaksai csoda-ház, ahol megállt az idő!
ingatlanbazar.hu
2021. november. 29. hétfő
Kincs, ami van. Sőt, lesz is! Főleg, ha megfelelő kezekbe kerül az eladósorban lévő, 264 négyzetméteres ingatlan. Az ár meglepően kedvező, főként elnézve a fotókon a birtok és a ház kiváló állapotát! Hajrá zalabaksai szépség!
cikk megosztása

A kincset érő házról, részletesen

“Dél-Nyugat Magyarország egyik kis faluján, Zalabaksán át csordogál a Cupi patak. Közvetlenül a patak partján, egy eldugott, csendes környezetben található ez a felújított, régi, kincset érő parasztház, mely vendégházként üzemelt. A külföldi (Osztrák, Svájci, Német) vendégek nagyon szerették, főként vadászok.

Az ingatlan egy igazi oázis, hiszen nincsenek szomszédai, abszolút csendes, ősfás kertje megnyugtató. A telek mérete 3300m2, melyen az épület alapterülete 170m2 + a beépített tetőtér. Elrendezését tekintve az alsó szint központi része a konyha-étkező-nappali. Egy autentikus, önmagában is kincset érő kemence ékesíti a konyhát, melynek másik oldala egy nyitott tűzterű kandalló. Ezt a házrészt abszolút befűti, de ezen kívül 2 db gázkazán biztosítja a meleget radiátorokon keresztül. Az alsó szinten akár külön bejáraton is megközelíthető két hatalmas szoba és két fürdő is található.

A tetőtér 1994-ben került beépítésre, amikor az egész ház fel is lett újítva mind szerkezetileg, műszakilag, mind pedig esztétikai szempontból. A felső szinten két külön lépcsőn megközelíthető lakrészek lett kialakítva...2-2 szoba, 1-1 fürdőszobával. A kincset érő, régi ház alatt természetesen borospince is van, nem túl nagy, de épp elég ahhoz egy kisebb társaság pár órás borkóstolón vegyen részt. [...]”

További részletek és fotók a kincset érő szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán! 

vendégház
ingatlanbazár.hu
kályha
pince
Zala megye
Cupi patak
ingatlan
eladó ház
kincs
Zalabaksa
eladó
Őrség
autentikus
kincs ami vam
felújított