Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Hinnye, Tinnye! Avagy egy 100 éves kúria modern vonalai
ingatlanbazar.hu
2021. november. 22. hétfő
cikk megosztása

Néhány évvel ezelőtti teljes kozmetikázás és modernizálás után eladó egy 100 éves kúria Tinnye szívében. A ritkaság-faktor mellett a rúdtánc pózna és egy cuki létra is felkeltette az érdeklődésünket! Élet 286 négyzetméteren, a Pilis vonzó lankái mellett: eléggé kéne!

A tinnyei szépségről, részletesen

"Tinnye központjában, egy, az

1920-as években épült kúria

, amelyet néhány éve teljes körűen felújítottak. Az ingatlan 3 jól elkülöníthető részből áll, a nagy lakás nagyságrendileg 160 nm-es, amiben a hatalmas, amerikai konyhás nappali mellett 3 db külön bejáratú hálószoba van, de tartozik hozzá egy közel 50 nm-es terasz, és egy 2 állásos garázs is. A kisebbik lakás 60 nm-es, 2 szobás, külön konyhás. A harmadik egység egy 100 nm-es utcai portállal rendelkező üzlethelyiség.A tinnyei kúria egy 1851 nm-es, hatalmas fákkal rendelkező telken áll. Az épületet kívül-belül felújították, ennek során kívülről hőszigetelték. A fűtésről 2 db kondenzációs kazán gondoskodik, de a nagyobbik lakás fűtése egy vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható tetszés szerint. A nagy nappaliban egy működő cserépkályha is van. [...]"

További részletek és fotók a Tinnye szívében lévő kúriáról az  ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

hegyek
Pilis
ingatlanbazár.hu
létra
kúria
Tinnye
ingatlan
eladó ház
Bajcsy-Zsilinszky Endre utca
Pilisvörösvári kistérség
eladó
rúdtánc