Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A hét színpárja: szürke-zöld álom lakás a Kristóf téren
ingatlanbazar.hu
2021. augusztus. 15. vasárnap
Eladó Budapest egyik leggyönyörűbb, történelmi múlttal rendelkező sétálóutcájának, a Váci utcának a közvetlen szomszédságában, a Kristóf téren egy különleges és kivételes adottságokkal rendelkező, elbűvölő ingatlan keresi új tulajdonosát. A szürke-zöld színekkel játszó enteriőr plusz 10 millió forintért szintén a vétel tárgyát képezheti!
cikk megosztása

A Kristóf téren kínált lakásról, részletesen

A Kristóf téri ingatlan tágas,

131 nm-es alapterülete idézi a régi nagypolgári hangulatot, amit mai, modern és exkluzív stílussal ötvöz

. A hely adottságait és a neves belsőépítész által megkomponált, exkluzív kialakítását, valamint az igényes beépített gépeket és beépített bútorokat tekintve, egészen különleges, magas minőségű lakásról van szó.

Hatalmas, napfényes nappali-amerikai konyhával, kellemes méretű, különleges elrendezésű hálószobával - melyhez egy üvegfallal elválasztott fürdőszoba is tartozik -, igazán pazar gardrobe szekrénnyel – ami minden Nő álma –, vendég/dolgozó szobával, valamint vendég wc és fürdő, illetve háztartási helyiséggel büszkélkedhet a lakás. Az előszobában további beépített bútorok gondoskodnak a tökéletes helykihasználásról. A hangulatos és pazar beépített világítástechnikának köszönhetően ez az ingatlan rendkívül lakályos és ennek köszönhetően az Otthon érzését nyújtja. A Kristóf téri lakás nappalijából pompás kilátás nyílik a Szervita téri templomra.A felújítást, a beépített bútorokat, a konyhai gépeket, a világítástechnikát és természetesen a burkolatokat is az igényesség és a magas minőség jellemzi. A fűtésről és a melegvíz ellátásról is modern kombi-cirkó berendezés gondoskodik. A Kristóf téri lakásban minden közműfogyasztás egyedi módon mérhető. A társasház lakóközössége nyugodt, csendes, értelmiségi. Közös költsége: 44.000,- Ft.

És hát a Kristóf tér környéke...

A lakásból kilépve

máris részesei lehetünk Budapest belvárosának nyüzsgő, izgő-mozgó városi életének. Reggelente kávézhatunk a méltán híres

Anna kávézó

teraszán vagy épp reggelizhetünk a

Cyrano étteremben.

Az elbűvölő és szemet gyönyörködtető szökőkutas Kristóf téren találjuk az 1912-ben szecessziós stílusban épült, ötemeletes egykori Kutnewszky üzlet- és bérházat melyet Kőrössy Albert Kálmán Kiss Gézával közösen tervezett.A Vörösmarty tér, Deák tér és a Ferenciek tere is csak néhány perces sétára található. Az ingatlan könnyedén megközelíthető akár autóval akár tömegközlekedési eszközzel egyaránt. A mindennapi élethez és a minőségi időtöltéshez szükséges, boltok, üzletek, éttermek, kávézók is csak pár lépésnyi távolságban vannak, könnyed sétával elérhetőek. Bútorok további 10 Millió Ft-ért megvásárolhatók.

További részletek és fotók a Kristóf téri lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

kilátás
ingatlanbazár.hu
Vörösmarty tér
luxus
ingatlan
Kristóf tér
Szervita tér
Deák tér és a Ferenciek tere
eladó
Budapest
V. kerület
lakberendezés
Váci utca
belsőépítészet