Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Egy szeretni való belső kétszintes lakás, Óbudán
ingatlanbazar.hu
2021. július. 01. csütörtök
Művész bázis, műterem, gyermeki képzeletet inspiráló, barátságos és izgalmas otton: mindez igaznak tűnik a most következő, Óbudán található, 197 nm-es, eladó lakás kapcsán. Mi biztos, hogy meghagynánk valamit a könyvek és gerendák generálta misztikus-játékos hangulatból. És ön? Mihez és hogyan nyúlna hozzá ebben a szépségben?
cikk megosztása

Az Óbudán lévő lakásról, részletesen

"Eladó Budapest 3. kerületében Óbudán a Nagyszombat utcában egy

197 négyzetméter alapterületű penthouse lakás.

A két szintes lakás a század elején épült szecessziós épület legfelső emeletén helyezkedik el, így pazar kilátás tárul elénk a 12 négyzetméteres tetőteraszról illetve a lakás ablakaiból. A lakásban lift üzemel. A bejárati ajtóból az előszobába jutunk, ahonnan a tágas nappaliba a konyhán keresztül visz az út. Innen lépcső vezet az emeletre, ahol egy galéria, egy hálószoba és a tetőterasz található. Az alsó szinten található még négy szoba, két fürdőszoba és kettő tároló is.Az Óbudán található lakás ablakai három égtáj felé nyitottak, keleti, déli és nyugati tájolásúak, így a helyiségek a nap minden szakában világosak. A fűtést és a melegvíz-ellátást Junkers kazán biztosítja. Az épület legfelső emeleti, ezért legmarkánsabb, nagy alapterületű és változó belmagasságú lakása megfelelő otthon nagycsaládosok részére, de befektetési célra, irodának vagy műteremnek is ideális. A környék infrastruktúrája kiváló, közlekedés szempontjából is jó adottságokkal rendelkezik. A közelben elérhető a 17,19, 41 számú villamosok, a 9, 960-as busz és a szentendrei HÉV is. [...]"

További képek az Óbudán kínált lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

terasz
Budai-hegyek
kilátás
Óduba
ingatlanbazár.hu
gerenda
tetőtér
ingatlan
III. kerület
eladó
Budapest
panoráma
erkély
belső kétszintes
lakás
Óbudán található
könyvtár