Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Fa a lelke mindennek: egy szerelem-lakás Kelenföldön
ingatlanbazar.hu
2021. június. 19. szombat
A 35 nm-es, Kelenföldön található, eladó otthon igazi kuckózós, tanulós-home office-os finomság benyomását kelti. Macska tulajdonosok számára külön örömöket tartogat a mindössze 29,9 millióért kínált ingatlan. Mi beköltöznénk. És ön?
cikk megosztása

A Kelenföldön lévő cuki lakás környezetéről

"INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan

a XI. kerületben, Kelenföldön,

csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el.

A környéket kiváló tömegközlekedés (a Fehérvári úton közlekedő 17, 41, 47, 48, 56-os villamosok, valamint a Szerémi úton közlekedő 1-es villamos) és infrastruktúra jellemzi. A közelben található számos bevásárlási lehetőség (Újbuda Center Bevásárlóközpont, Aldi), gyógyszertár, cukrászda, kávézók, sportpálya, szórakozó helyek, de az Allee bevásárlóközpont, vásárcsarnok, rendelőintézet, posta is csupán néhány villamosmegállónyira van. Autóval mind a belváros, mind az M1-M7 autópálya könnyen és gyorsan elérhető. A közeli Kopaszi gát, Bikás-park, valamint a Mérnök utcai sporttelep igazi kikapcsolódási lehetőséget teremt a környéken élők számára.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A sátortetős téglaház 1985-ben egy baráti társaság összefogásával épült. A később beépített tetőtérrel együtt három emeletes. Ma a lakások száma a házban 11, valamint a ház aljában garázsok kaptak helyet. A lépcsőház rendezett, a bejutást új nyílászáró teszi lehetővé, kapukód biztonságossá. A Kelenföldön lévő ház karbantartott, homlokzata a kevésbé napos oldalakon szigetelt. 2020 végén és 2021 elején cserére kerültek a lépcsőházban a villanyvezetékek és a távnyitású nagykapu motorja."

Forrás: Google

És persze magáról a Kelenföldön állomásozó lakásról!

"LAKÁS JELLEMZŐI:Az eladásra kínált, Kelenföldön lévő ingatlan az épület legfelső emeletén található és 2005-ben került kialakításra a tetőtér beépítésével. Ekkor igen jó minőségű anyagok beépítésével készült el a lakás belvilága, valamint a lakás feletti tető újraszigetelésre és a tartógerendák felújításra kerültek. A belső lépcső és a legtöbb beépített fa bútor tölgyfából készült, így nem csak mutatósak, de nagyon tartósak is. [...]LAKÁS MÉRETEI:

A lakás

bruttó alapterülete lent 31,7nm, nettóban 27nm, míg fent 15,1nm a bruttó alapterület.Belmagasság lent 2,76m, fent 1,63m.MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre, de hitelesítése nem történt meg. A vízfogyasztást a ház felé a közös költség tartalmazza.KÖLTSÉGEK:Közös költség 6.900,- Ft, amely egy főre magában foglalja a korlátlan vízfogyasztás díját is. A Kelenföldön kínált lakás rezsije alacsony, a gázszámla összege a leghidegebb hónapban sem érte el a mostani használat mellett a 10eFt-ot. A fenti részen elhelyezett légkondi biztosítja igény esetén a kívánt hőmérsékletet a nyári melegben is.PARKOLÁS:Parkolni az épület körüli közterületen lehetséges ingyenesen és biztonságosan.Irányára: 29,9MFt"

További részletek a Kelenföldön lévő cuki lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

fa burkolat
ingatlanbazár.hu
Aldi
Szerémi út
Allee
tetőtér
XI. kerület
ingatlan
eladó
Budapest
fa
belső kétszintes
lakás
Újbuda Center Bevásárlóközpont
Fehérvári út
macska
barátságos