Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Egy apró kincs a Fő utcán!
ingatlanbazar.hu
2021. június. 17. csütörtök
Lehet, első ránézésre nem ez minden idők legígéretesebb álomlakása, de a Fő utcai apróságba mi igenis belelátjuk azt a potenciált, amitől kiváló otthonná és élettérré válhat az ingatlan. Egy kipofozott burkolat, privát kertecske és már mit sem számít, ha a fél világ működése leáll! A Király fürdő szomszédsága már csak hab a tortán!
cikk megosztása

A Fő utcai lakásról, részletesen

"Eladó kis ékszerdoboz!

Eladóvá vált udvari stúdiólakásom

Buda közkedvelt részén, a Vízivárosban, a Fő utcán. Felszereltség: Az ingatlan 3 éve teljes körű felújításon esett át. A homlokzat szigetelt, több ponton záródó bejárati ajtó és nyílászárók kerültek beépítésre. A konyhában egyedileg tervezett és beépített konyhabútor, mosogatógép, légkeveréses sütő/mikró valamint egy főzőlap. A kádas fürdő tágas, szellőzését egy külön erre a célra beszerelt szellőzőnyílás biztosítja. A lakás elsősorban bútorozottan és gépesítve eladó, amit az ár magában foglal. A lakáshoz tartozik egy saját használatú terasz, ami nagy ritkaság!

Rezsiköltség: Alacsony rezsiköltsége csupán közös költségből (amely tartalmazza a vízfogyasztást) és egy villanyszámlából áll. A fűtést hőtárolós kályha biztosítja. Ez és a meleg vizet biztosító bojler egyaránt éjszakai áramról működnek, így nagyon költséghatékony. A házban az internet,TV,telefont a Vodafone szolgáltatja.

A környékről és a Fő utcai lakás költségeiről

Környék: A lakás a Fő utcán helyezkedik el, a Király fürdő közvetlen szomszédságában négy emeletes téglaházban. A lakóközösség rendezett, a háznak van megtakarítása. A közelben található több szupermarket, csomagolás mentes bolt, pékség. Közlekedése kiváló, 19,41-es villamossal illetve Margit-híd Budai hídfőjénél 4/6-os villamossal vagy a Batthyányi térről 2-es metróval bárhova gyorsan eljuthatunk. Parkolás közterületen parkolókártya kiváltásával évi jelképes, 1.000 Ft.

Az ingatlan

1/1-es tulajdonú, tehermentes. Egyedülállóknak, de akár befektetésnek is ajánlom. Elsősorban készpénzes vevők jelentkezését várom. Ingatlanos szakemberek megkeresését csakis konkrét vevői ajánlással, de szívesen fogadom. Az ár irányár, minimálisan alkuképes. Érdeklődni és a lakást megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehetséges."

További részletek a Fő utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

terasz
Fő utca
ingatlanbazár.hu
stúdió lakás
felújítás
Víziváros
stúdiólakás
ingatlan
II. kerület
kert
eladó
Budapest
lakás
földszint
Király fürdő
felújított