Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Étellift a saját budai lakásunkban? Igen!
ingatlanbazar.hu
2021. március. 17. szerda
Unja a cipekedést otthona földszintjéről a tetőtérbe? Étellift segítségével vinné fel a frissítőket a teraszára? Naná, hogy van egy luxus otthonunk, amiben ez a megoldás is rendelkezésre áll!
cikk megosztása

Finomságok étellifttel a hálóba! - részletek

"A tulajdoni lapon 234 nm, de

valóságban 310 nm-es lakás

a társasház három szintjén található, amit lifttel vagy gyalogosan közelíthetünk meg. A bejárati ajtón belépve a lépcsőházba lépünk, melyben az előtérből egy tároló nyílik. Az első szintre feljutva a hallba lépünk, itt társalgásra alkalmas helység került kialakításra. Ezen a szinten találunk három külön nyíló szobát, mindhárom saját fürdővel rendelkezik, valamint az egyik szoba erkélykapcsolatos. A legfelső szinten egy nagyméretű nappali kapott helyet, illetve az étkezős konyha. A nappaliból jutunk ki az 50 nm-es fedett teraszra, csodás kilátással, de ebből a helységből nyílik a télikert is. Az ingatlan építése során prémium minőségű anyagok és gépek kerültek felhasználásra. Számtalan ötletes és kreatív megoldás és a csodás kilátás teszi különlegessé az ingatlant. [...]"

Épület, helyszín, adatok

"A 3 emeletes, épület építése 2007-ben kezdődött, végleges készültségét 2018-ban érte el. A házban 4 lakás található. Az épület zárt, gondozott kertjét a lakók használják. A portaszolgálat a nap 24 órájában rendelkezésre áll.Az ingatlan Budán, II. kerületben az Alvinci úton helyezkedik el. Pár perc séta távolságra található a 149-es, 11-es, 111-es autóbusz megállója, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. A mindennapi bevásárlásra a közelben található CBA, SPAR és kisboltok kínálnak lehetőséget. [...]Az ingatlanban fal fűtés-hűtés biztosítja a kellemes belső hőmérsékletet minden évszakban.  Minden ablak elektromos redőnnyel szerelt. A biztonságérzetet riasztórendszer növeli. A lakásban étellift került

kialakításra

. Az épület alsó szintjei található wellness részleg, medence, napozóterasz, borospince, míg a zárt udvaron jásztótér és grillező. Minden energiafogyasztást egyedi mérők alapján kell megfizetni. A közös költség 150.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, fűtés-hűtés, takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást."

További képek, alaprajzok és adatok az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, étellifttel vagy anélkül!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Törökvész Városrész
ingatlanbazár.hu
luxus
ingatlan
II. kerület
eladó
Budapest
Alvinci út
lakás
étellift