Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Cukiság a piacon: eladó a "II. kerület legcukibb garzonja"!
ingatlanbazar.hu
2021. március. 11. csütörtök
Cukiság, cuki, legcukibb: egyre gyakrabban keresett kulcsszavak, még az ingatlanpiacon is! Jöjjön egy pici, de elképesztően jó helyen lévő és persze olcsó garzon! Mammut, Széll Kálmán tér, Rózsadomb!
cikk megosztása

Cukiság, részletekre bontva

"Rózsadomb lábánál, a Mammut bevásárlóközpont szomszédságában, egy igazi kulturális és gasztronómiai helyekkel tűzdelt, polgári hangulatú sétálóutcában eladóvá vált egy felújított szép garzonlakás. Egy igazi cukiság!A 3 emeletes ház 1. emeletén található,

nagy belmagasságú, 28 nm-s garzon

felújítása néhány éve történt meg. A lakásba lépve egy kis előtér és konyha vár bennünket, innen tudunk továbbmenni a parkettás szobába, ahol az alvórész a galérián lett kialakítva. A szobából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba és mellékhelyiség.A cukiság pár éve teljesen fel lett újítva: az ablakok már műanyagok, a fűtésrendszer pedig igen korszerű, norvég infrapanelekkel megoldott. A lakásba továbbá egy hűtő-fűtő klíma is szerelve lett, ezzel biztosítva a megfelelő hőérzetet. A közösköltség minimális, 5600 Ft, a lakás rezsije a téli hónapkban sem több, mint 20.000 Ft. A pinceszinten saját, zárható tárolórész, valamint egy másokkal is közös bicikli tároló tartozik a lakáshoz. A környék zseniális, gyakorlatilag 500 méteren belül minden elérhető, ami a hétköznapokhoz és a hétvégékhez szükséges, de a Széll Kálmán tér is max 5 perc gyalog."

További fotók és alaprajz a cukiság tulajdonosatiól az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

További "cukiság" jelzővel ellátott ingatlanok a blogon!

ingatlanbazár.hu
garzon
felújítás
legcukibb
Széna tér
ingatlan
II. kerület
Mammut bevásárlóközpont
eladó
Budapest
Rózsadomb
lakás
Széll Kálmán tér
Buda
felújított