Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Árcsökkenés a kedvenc, Rózsák tere közlében lévő lakásunknál!
ingatlanbazar.hu
2021. március. 18. csütörtök
cikk megosztása

A 94 nm-es, finom, légies otthonról 10 hónappal ezelőtt írtunk már a blogon. Ma ismét szembejött a vonzó hirdetés, az ingatlan ára 5 milliós árcsökkenés után már csak 89,9 millió forint. Sok-sok fotó!

Szerelem otthon és egy árcsökkenés!

"ÖRÖK PANORÁMÁS, EXKLUZÍV ÁLOMOTTHON HATALMAS ERKÉLLYEL, KÉT BEJÁRATTAL A RÓZSÁK TERE KÖZELÉBEN! Szép állapotú, rendezett, 2 LIFTES társasház 4. emeletén kínáljuk megvételre ezt a

94 nm-es + 7nm ERKÉLLYEL rendelkező, teljes körűen FELÚJÍTOTT, NAPFÉNYES, nappali + 2 nagy hálós, 2 fürdőszobás lakást.

Az ingatlan minden részletében megújult: újjáépítésre került a teljes víz-, csatorna- és villanyhálózat, bővítették az elektromos hálózatot, új, hőszigetelt fa nyílászárókat szereltek be elektromos redőnnyel, kiépítették az új fűtésrendszert kondenzációs kazánnal, előkészítették az internet és TV csatlakozásokat, új burkolatokat és szanitereket kapott az összes helyiség.A vadonatúj magasfényű konyhabútor a beépített konyhagépekkel (légkeveréses sütő, főzőlap, páraelszívó, hűtő, beépített mikró, mosogatógép) együtt a vételár részét képezik.

Elrendezés, kilátás, bútorok

A lakás elrendezése az árcsökkenés után is kitűnő: a világos, tágas nappaliból a 7 nm-es erkélyre érkezünk, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk: ellátni a

Rózsák terei templomon

át a Gellért-hegyig, a Budai Várig és a Hármashatár-hegyig is. 2 nagy méretű háló került kialakításra, mindkettő szeparált fürdővel. Emellett található még egy külön bejáratú vendégmosdó is az ingatlanban. A 2 bejáratának köszönhetően könnyedén akár 2 lakássá is alakítható, így nem csak saját otthonnak, hanem befektetési célból is kitűnő választás.Igény esetén, az árcsökkenés mellett, a teljes bútorzat, berendezés és dekoráció is megvásárolható, amelynek értéke további 5.000.000 Ft. Az otthon melegéről cirkó fűtés gondoskodik, a nyári hőségben a klíma van segítségünkre. A tömegközlekedés és a környék ellátottsága egyaránt kiváló: a közelben minden megtalálható, amire csak szükségünk lehet, könnyedén elérhető a Keleti pályaudvar és a Városliget is."

További képek, alaprajz és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, árcsökkenés ide vagy oda!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

ingatlanbazár.hu
Rózsák tere
ingatlan
modern
eladó
Budapest
panoráma
elegáns
VII. kerület
lakberendezés
lakás
belsőépítészet
felújított