Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Giga lakás a Fővám tér és Kálvin között
ingatlanbazar.hu
2021. február. 04. csütörtök
Az eladó, 158 nm-es otthonba még egy versenyzongora is kényelmesen elfér. Erről az ingatlanfotók is tanúskodnak. És még mennyi mindenről!
cikk megosztása

"5. kerületben a Fővám térhez közel a Vámház körúton 3. emeleti, napfényes,

utcai nézetű 158 nm-es, 4 szobás közepes állapotú lakás

eladó. A lakás magas belmagassága és az alaprajzából adodó adottságai számos hasznos átalakítási lehetőségeket nyújt befektetők számára!"

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 135 000 000 Ft
  • Méret: 158 m2
  • Szobák száma: 4
  • Építés éve: 1889
  • Belmagasság: 380 cm
  • Emelet: 3. emelet

További képek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

A Fővám tértől irány a Kiskörút!

A Fővám tértől induló Vámház, Múzeum és Károly körút egységét jó eséllyel minden fővárosi ismeri. Az ún. Kiskörút a Pestet a középkorban körbevevő városfal nyomvonala mentén jött létre, pontosabban a városfal árka után lévő országút helyén. A városfal többször is megrongálódott a történelem során, miután se a tatároktól, se a törököktől nem tudta megvédeni a települést, Buda 1686-os visszafoglalása után pedig már nem is épült újjá. Pest hamarosan túlnőtte, a beépülés hatására az egykori városfal mellett lévő utakból így lett később Kiskörút.A Vámház körút első nevét az 1780-as évek végén kapta: a sok itt élő hentesről Fleischhacker Gassének nevezték, amit a 19. század elején Mészáros utcára magyarosítottak. 1875-ben felépült a Fővámház a Duna partján, és ettől kezdve ez az útszakasz a Vámház körút nevet viseli. 1915-től Ferdinánd körút (I. Ferdinánd bolgár cárról). 1919-től ismét Vámház körút egészen 1942-ig, amikor is Horthy Istvánról nevezték el. 1945-ben Tolbuhin marsall lett a névadó, és ez a név egészen a rendszerváltásig meg is maradt, amikor visszakapta a Vámház körút nevet.

Tipp mindenkinek, Fővám téren innen és túl!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Vámház körút
ingatlanbazár.hu
tágas
nagy
Fővám tér
belmagasság
ingatlan
eladó
Budapest
V. kerület
versenyzongora
lakás
Kálvin tér