Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A hét ingatlana: Penthouse életérzés és exotikus dzsungel hangulat az Újlipótban!
ingatlanbazar.hu
2020. november. 06. péntek
Szemet gyönyörködtető, vidám dzsungel otthonra bukkantunk a Hollán Ernő utcában. Persze a profi fotók - melyek bevetését az első naptól jó szívvel ajánljuk - is ráerősítenek a hatásra, de ennek a 45 nm-es ingatlannak nem kell a hátszél. Kiváló környék, elképesztően igényes lakás, két terasz és egy jó ízlésű hirdető! Már csak a vételárra lesz szükség...
cikk megosztása

Dzsungel hangulat az Újlipótban - részletek

"Penthouse életérzés

SZENT ISTVÁN PARKNÁL! Megvételre kínálok a XIII. kerületben, Újlipótvárosban, a

SZENT ISTVÁN PARKNÁL

egy Penthouse jellegű, NAPFÉNYES,TEHERMENTES, 45 nm-es +15 nm-es nagy és 2 nm-es kis terasszal rendelkező, egyedi, dzsungel hangulatú lakást. Fűtése házközponti, a közös költség 14.000 Ft.- havonta. Az ingatlanhoz külön pincerekesz és közös biciklitároló is tartozik."

00a
00b
01
01a
02
03
04

További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

terasz
a hét ingatlana
szép
ingatlanbazár.hu
Újlipótváros
dupla erkély
ingatlan
dzsungel
eladó
Budapest
elegáns
XIII. kerület
erkély
egyedi
lakás
Hollán Ernő utca