Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Ennél jobb stúdiólakás nincs a Terézvárosban!
ingatlanbazar.hu
2020. október. 21. szerda
Világos, tökéletes állapotú, fiatalos, kényelmes, ráadásul 26,5 millióba kerül. Mi az? Hát a most következő, szuper kislakás, amelyet jó eséllyel napokon belül elhappol valaki. Nem lepődnénk meg...
cikk megosztása

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 26 500 000 Ft
  • Méret: 27 m2
  • Szobák száma: 1
  • Klíma: Igen
  • Emelet: 1. emelet
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

"Eladásra kínáljuk ezt a teljeskörűen felújított félemeleti, napfényes lakást a belvárosban, egy kétszintes (földszint, félemelet, emeleti kialakítású házban).

A lakás 23m2-es + 4m2 galéria,

belső udvarra néz, ezért nagyon csendes. A felújítás során mind műszakilag mind esztétikailag megújult az ingatlan, minden vezetéket, csövet, ajtót, fürdőt, konyhat, stb-t értjük ezalatt.

00a

A társasház nem felújított, de tervezik mivel vagy eladják a felsőrészt és befektető megcsinálja vagy tenderből készül el a teljes renoválás. Abszolut kulcsrakesz allapot, csak bekoltozni kell, minden apro reszletre figyeltek a felujitaskor, a tulaj maganak ujitotta fel, csak idokozben kulfoldre koltozott. Bútorok nincsenek benne az árban - meg lehet venni a lakáshoz, ahogy a képeken van. Sétatávolságra található több bár, éttermek, kávézók, boltok, a Westend Bevásárlóköpzont és több turistalátványosság, minta a Terrorháza, Szent István Bazilika, állatkert és múzeumok. Ideális első ingatlannak és befektetőknek egyaránt."

00b
01
02

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

teljeskörűen felújított
ingatlanbazár.hu
garzon
felújítás
stúdiólakás
fiatalos
VI. kerület
ingatlan
udvari
modern
eladó
Budapest
belső udvarra néző
lakberendezés
lakás
design
kulcsrakész
felújított
okos elrendezés