Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Amerikai konyhás nappali: hazai lakások és egy jó példa!
ingatlanbazar.hu
2020. október. 26. hétfő
cikk megosztása

Számtalanszor említettük, és szerencsére kezd is terjedni a köztudatban az amerikai konyhás nappalik hazai kialakításának gyakori módja. A korábban teljesen eltérő igényekhez kialakított lakások, melyek fölött nem hogy évtizedek, de Budapesten akár 100 év is elszállt, okosan és kényelmesen megújulhatnak egy kis ráfordítással. Így akár a vendégek is nálunk aludhatnak, mi pedig élvezhetjük az elvonulás előnyeit, ha a párunk, családunk tovább maradna fenn, mint jómagunk...

Egy jó példa az amerikai konyhás élettérre

"Az északkeleti és délnyugati tájolású,

világos, 57 nm-es, 2+1 különnyíló szobás, amerikai konyhás, étkezős, gardróbos, franciaerkélyes lakás

a társasház 3. emeletén található, mely lifttel kényelmesen megközelíthető. Bejárata a függőfolyosóról nyílik. Az északkeleti tájolású, mégis világos fényviszonyokkal rendelkező nappali és a mellette lévő szoba ablakai az utcára néznek (Attila út), a délnyugati tájolású félszoba ablaka pedig a csendes és kimondottan napfényes belső udvarra néz.A lakás 2019-ben teljes körű műszaki és esztétikai felújításon átesett át. Kiváló választás lehet befektetésnek, legénylakásnak, idősebb párnak, úrnak vagy hölgynek, aki olyan helyen szeretne lakni, hogy minden infrastruktúra karnyújtásnyira legyen. Továbbá fiatal párnak is remek választás lehet 1 vagy maximum 2 gyermekkel. A lakást jelenleg nem lakják, így gyorsan birtokba vehető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 57,3 nm-amerikai konyha-nappali: 21,4 nm-szoba: 13,2 nm-félszoba: 7,7 nm-érkező: 7,7 nm-előszoba: 3,9 nm-fürdő+WC: 3,4 nmBelmagasság: 2,65 m"

00a
01
02
03

További fotók, alaprajz és részletek az amerikai konyhás lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán 

érdemes szakember segítségét kérni.

 Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Krisztina tér
ingatlanbazár.hu
felújítás
ingatlan
Budapest
lakás
Budai Vár
I. kerület
felújított