Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Mindegy, hogy 20 nm-es, kiváló adottságai vannak, ráadásul a Pesti Broadway-nél található!
ingatlanbazar.hu
2020. szeptember. 17. csütörtök
Ilyen jó környéken lévő és egy fő számára minden igényt kielégítő - plusz lehetőségeket is még magában rejtő - lakást tényleg nehéz találni. Hát még 23,1 millióért! A Mozsár utcai szépségnek nagyon drukkolunk! Egy jó szemű vevő pedig még a mostaninál is jobban kihasználhatja a 20 nm-nyi alapterületet!
cikk megosztása

"SZUPER OTTHON, A BUDAPESTI BROADWAY SZOMSZÉDSÁGÁBAN! A budapesti kulturális élet központjában, az

Andrássy út és a Nagymező utca közelében kínáljuk megvételre, ezt a benapozott, teljesen berendezett, mind befektetésnek, mind saját otthonnak tökéletes otthont.

A Társasház jó állapotú, liftes, agilis közös képviselőjének köszönhetően rendezett anyagi háttérrel rendelkezik.A lakás abszolút csendes, mivel ablaka az udvar felé néz, így garantált a pihenés. Fiatalos kialakítása miatt, kifejezetten ajánlom diákoknak, fiatal pároknak. A környék infrastruktúrája kiváló. Szinte minden megtalálható a közelben, ami egy dinamikus kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen! A lakás fűtését modern, energiatakarékos elektromos fűtőpanelek biztosítják, a meleg vízről pedig villanybojler gondoskodik. A közös költség 16.000 Ft/hó, ami a korlátlan vízfogyasztást is magában foglalja. A lakásban található bútorok és berendezések vételár részét képezik.

Az ingatlan

per-, teher és igénymentes, azonnal birtokba vehető.A SZOMSZÉDBAN TALÁLHATÓ 35 NM-S HASONLÓ KIALAKÍTÁSÚ INGATLAN, IGÉNY SZERINT SZINTÉN MEGVÁSÁROLHATÓ. ÁRA: 39.990.000 Ft. A KÉT INGATLAN AKÁR ÖSSZE IS NYITHATÓ!"

01
01a
01a1
01b

További fotók és alaprajzok az ingatlanbazar.hu oldalán!

Nagymező utca
ingatlanbazár.hu
Opera
Andrássy út
Oktogon
Pesti Broadway
VI. kerület
mini
ingatlan
udvari
eladó
Budapest
lakás
Mozsár utca
kicsi
színház