Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Panoráma a Széll Kálmán térre és a Parlamentre is - egy 135 milliós luxus otthon
ingatlanbazar.hu
2020. augusztus. 03. hétfő
Máris kiegészítenénk a címet: panoráma a Széll Kálmán és a Széna térre, a Mammut bevásárlóközpontra, a Budai hegyekre és a Parlamentre! Akinek ennyi kilátás sem elég, költözzön a Himalája tetejére! Jöjjön egy csodás, 114 nm-es otthon!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 135.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 114 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

Leírás

Budapesten a II. kerületben eladó egy második emeleti 115m2-es négyszobás csodás panorámával rendelkező, napfényes, erkélyes lakás. A lakást pár évvel ezelőtt teljesen felújították, ekkor cserélték ki a nyílászárókat és az elektromos vezetékeket, biztonsági fém bejárati ajtót, ezen kívül minőségi hidegburkolat kapott és a parkettát is felcsiszolták. A három nagyobb szobában Split klímát építettek be, a fürdőszoba csempeburkolata szintén megújult.
01
A négy szoba félkör alakban helyezkedik el, a nappaliból nyílik az erkély, ahonnét csodás panoráma tárul elénk a Széll Kálmán tér, a Széna tér, Mamut bevásárlóközpont, Budai hegyek, amit tetéz balra fordulva a Parlamentre nyíló kilátás. A közeli Széll Kálmán térnek köszönhetően remek közlekedési kapcsolattal bír a lakás az M2-es metró a 4-6-os villamos és a számtalan buszjárat révén. Ilyen lakást ritkán találni Buda szívében. Központi elhelyezkedése, hatalmas világos szobái és a pazar kilátás miatt kiváló választás lehet irodának és lakásnak is egyaránt, mind emellett befektetésnek is kitűnő!
01b
01c
01d
02
03
04
További fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!
terasz
Budai-hegyek
kilátás
ingatlanbazár.hu
Széna tér
ingatlan
II. kerület
körpanoráma
Mammut bevásárlóközpont
Parlament
eladó
Budapest
panoráma
erkély
lakás
Széll Kálmán tér
Víziváros II. ker Városrész