Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
"Régi idők polgári hangulata, 21. századi megoldásokkal" - a Kissvábhegyen!
ingatlanbazar.hu
2020. július. 29. szerda
Panellakások után kutattunk, amikor szembejött ez a 93 nm-es, 99 millió forintért kínált szépség. A típus meghatározást nem teljesen értjük, de mindegy is, az ingatlan csodás! 10 bizonyító erejű fotó a napfényes szépségről, az ingatlanbazar.hu oldalán!
cikk megosztása

"Régi idők polgári hangulata, 21. századi megoldásokkal, pihentető zöldövezeti érzéssel frissítve! A Kis-sváb-hegy és a Városmajor találkozásánál eladó egy

csendes belső kertre néző, nagy belmagasságú, világos, stílusosan felújított, cirkós, nappali + 3 szobás lakás

tárolóval. Az infrastruktúra ideális, néhány percre található a Déli pályaudvartól. Az épület jó állapotban van, a lépcsőház tiszta, rendezett. A lakás a 3,6 m-es belmagasságnak és a nagy ablakoknak köszönhetően kellemesen világos, remek térérzetű. A nappali szinte egy fedett terasz hangulatát kínálja.Stílusban verseng vele a részben szeparált, világos, főzőcskézésre csábító konyha, amely rafinált praktikummal kikapcsolódássá teszi az ott töltött időt. A kisebbik háló ötletes megoldás révén jut plusz fényhez. [...] A lakáshoz tartozik a egy 5 nm-es saját pincetáró. Aki hangulatos, igazán pihentető otthont keres családjának, ebben a lakásban meg fogja találni."

02
01a
02a
02b
03

További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Városmajor
panellakás
ingatlanbazár.hu
Kissvábhegy Városrész
Kis-sváb-hegy
ingatlan
csendes
belső kertre néző
eladó
Budapest
lakás
XII. kerület
polgári
felújított