Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Elvehetetlen panorámás jacuzzi: luxus Táborhegyen, 146 millióért!
ingatlanbazar.hu
2020. július. 03. péntek
96 nm-es, örök és intim körpanorámával rendelkező lakásba botlottunk. A szikrázó kék égbolt és a főváros látványa kapcsán azonnal kattintottunk. De a 2010-ben épült, 2019-ben teljeskörüen felújított, jelenleg üres lakás belső is megérte a rászánt időt. 15 fotó!
cikk megosztása

"Elvehetetlen panorama és luxusTáborhegyen. Megvételre kínálok egy elvehetetlen, örök és intim körpanorámával rendelkező

96m2 lakóterű, 4 szobás, 2 fürdőszobás, garázsos, körteraszos, 2010-ben épült, 2019-ben teljeskörüen felújított 2. emeleti, tetőtéri luxus penthouse lakást.

Az ingatlan összes szobája teraszkapcsolatos. A lakás végleges kialakítása 2020. január elején fejeződött be, a legnívósabb színvonalon. Az ingatlanban a vízhálózat a villanyhálózat és az elektromos kapcsoló szekrény cseréje megtörtént.

00a

Hansgrohe csaptelepek és zuhanymodulok, vastag technológiás faerezett parketta, egyedi gyártású konyhabútor (Blum ajtók és fiókrendszer), vadonatúj Whirlpool gépekkel. A lakásban található minden gépészeti elem GARANCIÁLIS. A teraszon található a sosem használt Hot Spring, 6 személyes, fényterápiás jacuzzi! Az ingatlanhoz tartozik egy parkolóhely a teremgarázsban, plusz egy gépkocsi számára kialakított KIZÁRÓLAGOS HASZNÁLATÚ beállóhely valamint egy 3 m2-es tároló. Az ingatlan PER és TEHERMENTES.AZONNAL költözhető!Az ingatlan értékét növeli: A fűtött gépkocsi beálló, a házban közös használatú szauna, az udvaron belül játszótér, gondozott kert, zöldövezet, közeli természetvédelmi terület , és a kiválló infrastruktúra: az Euro Center és az Árpád-híd gépkocsival 7-8 perc alatt elérhető, buszmegálló a közelben."

Az ingatlan adatai

  • Ár: 146.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 96 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Cirkó
01
02
02a
02b
03
04
05
06

További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
Táborhegy
intimterasz
bútorozatlan
luxus
ingatlan
III. kerület
eladó
Budapest
panoráma
körpanorámás terasz
lakás
jacuzzi
penthouse
felújított