Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Duplex csoda a "nyolckerben", 79,9 millióért!
ingatlanbazar.hu
2020. június. 27. szombat
A ragyogó, 97 nm-es lakás hirdetője nem fukarkodik a pozitív jelzőkkel. Meg is értjük, az ingatlan tényleg vonzó, egyedi, tágas és persze nagyon világos. Nézzen szét egy belső kétszintes, modern otthonban, a Blaha közelében!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 79.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 97 nm
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

***KIFINOMULT SZÍNVILÁG, TRENDI, FIATALOS ÁLOMLAKÁS ELADÓ*** VIII. kerületben, a Blaha Lujza térhez közel, újszerű, 2009-ben épült és belsőépítész egyedi tervei alapján, teljes körűen és igényesen, frissen felújított, belső kétszintes (duplex) lakás eladó. Az ingatlan IV. emeleti, 97 m2-es + 2,3 m2-es erkélyes, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 3 külön nyíló szobás és két teljes fürdőszobával felszerelt, csendes belső udvarra néző, nagyon világos, napfényes, felső emeleti elhelyezkedésének köszönhetően intim és elszeparált.
01a
02
[...] A lakás bejárata a 4. emeleten található, innen biztonsági ajtó vezet a tágas előszobába, ahonnan az amerikai konyhás nappaliba léphetünk. Az otthonos, világos amerikai konyhás nappaliban vadonatúj, magas minőségű konyhabútor, beépített konyhagépekkel várja új tulajdonosát. A nappaliból egy szellős közlekedőn - ami gardróbként is funkcionálhat - keresztül közelíthetjük meg az egyik hálószobát és az egyik fürdőszobát. Ez a lenti rész akár külön lakrészként is funkcionálhat egy idősebb még otthon lakó gyermek vagy több generáció együtt élése esetén. A nappali ablakai és a háló ablakai a belső udvarra néznek, a lakás előtt nem fut körfolyosó, így nagyon nyugodt és csendes. A lépcsőn felsétálva egy folyosóra jutunk, innen nyílik még két hálószoba és a fenti fürdőszoba. Így a lakásban három külön nyíló hálószoba található vagy ki lehet alakítani a fenti kis szobában egy dolgozószobát, ha valaki otthonról kíván dolgozni. A fő hálószoba rendkívül tágas, a pihenés szigete, ehhez kapcsolódik az intim erkély. A lakás (illetve a ház felső három szintje) 2009-ben épült ráépítéssel. Eredetileg is 2 szintesnek épült (nem utólagos átalakítás). A lakás a legfelső szinteken helyezkedik el, ezért felső szomszédok nem zavarjak az itt lakók nyugalmát. Az ablakok a belső térre néznek és nem fut előttük körfolyosó, így teljesen privát és csendes. A fűtésről kedvező egyedi szabályozású gáz cirkó gondoskodik, a közös költség: 14550 Ft/hó. [...]"
03
04
04a
05
06
További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!
ingatlanbazár.hu
tágas
nagy
VIII. kerület
duplex
ingatlan
Blaha Lujza tér
modern
világos
Budapest
erkély
belső kétszintes
lakberendezés
lakás
Kiss József utca
belsőépítészet