Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Az ország nem csak Budapest: 100%-ig nőies, elegáns otthon kilátással, budoárral
ingatlanbazar.hu
2020. június. 02. kedd
Külön szépítkező és öltözkodő szoba is kialakításra került az eszméletlen finom, modern otthonban. Persze másra is használható a helyiség, gyerekszoba is lehet belőle. De egyelőre mi így szeretjük az ingatlant, ahogy van! Lenyűgöző fotók egy győri szépségről!
cikk megosztása

"Eladó TULAJDONOSTÓL a belvárosban, frissen felújított, 2. emeleti 2+ fél szobás lakás. A társasház 2009-ben épült az Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában található. A dél-keleti fekvésű lakás alapterülete 58 m2 +5,44 m2 erkély.

Világos, fénnyel teli szobák, letisztult, világos fürdő, teljes gépészettel ellátott egyedi konyhabútor, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott ablakok, légkondicionáló és erkély teszi otthonossá az ingatlant. A tárolást az előszobában beépített szekrény segíti. Kimagasló infrastruktúrával rendelkező, a történelmi belváros közvetlen közelében elhelyezkedő lakás, a legjobb választás! Befektetésre is rendkívül ideális, elhelyezkedése, mérete és elosztása miatt a legkeresettebb az év bármely szakában, erre már semmit sem kell költenie! [...] A hatalmas, ablakokon beáradó fény rendkívül világossá teszi a nappalit, mely ideális helyszíne a kikapcsolódásnak, az innét nyíló erkély egész évben a reggeli kávézás vagy a baráti együttlétek kiegészített, hangulatos helyszíne is lehet.”

01
01a
01b
02
02a
03
04
05
06a

További részletek, alaprajzok és rengeteg fotó az ingatlanbazar.hu oldalán!

Belváros Városrész
csajos
kilátás
ingatlanbazár.hu
budoár
budoir
Győr-Moson-Sopron megye
luxus
ingatlan
öltözködő szoba
modern
panoráma
elegáns
erkély
finom
lakberendezés
lakás
nőies
Győr
vűGyőri kistérség
belsőépítészet
felújított