Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Csak pozitívan! #6 - Szuperül reagálnak az ingatlanosok az új helyzetre!
ingatlanbazar.hu
2020. április. 16. csütörtök
Ezt abból is láthatjuk, hogy máris egyre több iroda hirdetése kezdődik olyan információs csomaggal, amely a biztonságos, otthonról történő, mégis körültekintő nézelődést biztosítja és koordinálja. Jöjjön három jó példa, persze három hirdetésen keresztül! 
cikk megosztása

ALKALMI VÉTEL!!! VIDEÓ BEMUTATÁSSAL IS !!!, 23 900 000 Ft Budapest, VI. kerület , Nagykörúton kívüli terület Városrész, Székely Bertalan utca

"Irodánk a jelenlegi helyzetben is maximálisan kiszolgálja ügyfeleit. A lakás megtekintéséhez minden óvintézkedést megteszünk (szájmaszk, kesztyű, lábzsák használata). VIDEÓ: https://youtu.be/E0p_HOXth_o (Ha a link nem jelenik meg, hívjon, és küldöm!) Közepes állapotú, 37m2-es, Napfényes lakás keresi új gazdáját! [...]"[caption id="attachment_20715" align="aligncenter" width="1024"]

hdrpl
00a

[/caption]

00b

Sárospatak út, 65 600 000 Ft Budapest, XII. kerület

"Számunkra az Önök és munkatársaink egészsége az elődleges. Ugyanígy fontos az is, hogy a kialakult helyzetben segítségére legyünk ingatlanügyeik intézése során. Tájékoztatjuk, hogy a munkafolyamatok nem állnak meg nálunk! A különböző technikai eszközök segítségével az ingatlan adásvétel számos folyamata online, személyes találkozó nélkül is intézhető. Kérem, bővebb információért keressenek az elérhetőségeimen.Budán, a Kissvábhegyen, teljes körűen felújított, nappali és két hálós, erkélyes, cirkós, második emeleti lakás, Parlament panorámával, rendezett társasházban eladó. [...]"

01
01a

Fillér utca, 76 000 000 Ft Budapest, II. kerület , Fillér utca

"Az Ingatlanközvetítés teljes folyamata intézhető online,személyes találkozó nélkül!!!Erről az ingatlanról webséta megtekinthető!!!! Indító ikon a kis képek alatt található(fektetett háromszög).Eladó a Millenáris Park közelében egy liftes ház második emeleti 102 nm-es lakása. A lakásban 3 nagyméretű szoba található, kimondottan csendes, kelet-nyugati fekvéséből adódóan pedig világos is, állapotát tekintve közepesnek mondható. A központi, mégis nyugodt elhelyezkedésének köszönhetően nagyszerű választás lehet akár saját részre, akár befektetésnek, de irodának való használatra is kiváló."

02
02a
02b
virtuális séta
ingatlanbazár.hu
koronavírus
Csak pozitívan
ingatlan
eladó
Budapest
videóséta