Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
4 fullos lakás, egy áráért. Na jó, 139,9 millióért. De akkor is! Egy ragyogó hirdetés a VIII. kerületből!
ingatlanbazar.hu
2020. február. 04. kedd
Van pár jó barátja, akikkel közösen vennének ingatlant? Vagy csak befektetné a pénzét azonnal kiadható, elegáns, élhető lakásokba? Akkor ez az ajánlat önnek szól. Meg persze mindenkinek, aki szívesen köszörüli a nyelvét, az egyébként tényleg gusztusos otthonokon!
cikk megosztása

"A VIII. kerület közkedvelt rézén eladó egy szépen karbantartott 5 emeletes LIFTES bérház negyedik emeletén elhelyezkedő,

157 nm-es 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant lakás

. teljesen felújított mind esztétikailag, mind műszakilag egyaránt. Lakberendező által berendezett igényes lakások. Az ingatlanokat egy közös előtéren keresztül lehet megközelíteni. Innen lehet külön bejáratokon bejutni a lakásokba.1. lakás, ami 24,74 nm-es elosztása:1 amerikai konyhás nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba, ami egy helyiségben van a WC-vel.2. lakás, ami 22,16 nm-es elosztás: 1 amerikai konyhás nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba, ami egy helyiségben van a WC-vel.3 lakás, ami 49,2 nm-es elosztása: 1 amerikai konyhás nappali, egy hálószoba + gardrób, és egy zuhanyzós fürdőszoba, ami egy helyiségben van a WC-vel.4 lakás, ami 40,35 nm-es elosztása: 1 amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, és egy zuhanyzós fürdőszoba, ami egy helyiségben van a WC-vel.

00
00a
01
02
02a
03
03a
04

A lakások melegéről az elektromos panel gondoskodik. Minden nyílászáró műanyag és az utcára nyílóak. A teljes közös költség: 27000 Ft. A társasház rendezett, csendes lakókkal lakott .A berendezés nem tartalmazza a vételárat az plusz 4 millió Ft. [...]"

Az ingatlan adatai

  • Ár: 139.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 157 nm
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák száma: 6
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés
befektetés
ingatlanbazár.hu
VIII. kerület
ingatlan
eladó
Budapest
lakás
4 lakás
apartman