Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Hétvégi álom: egy nagymarosi tégla- és gerendaház egyben eladó!
ingatlanbazar.hu
2019. november. 23. szombat
Kettőt egy áráért? Sőt, többet is, hiszen a páratlan kilátás, a nagy telek és még sok-sok finomság jár a most következő, 69,9 millióért kínált pest megyei ingatlanhoz! Egy lehetőség, több különböző hirdetés, még több kép és információ!
cikk megosztása

"Egy álom a valóságban! Élni a természetben, belterületen,kész luxus! És pár lépéssel a munkahelyeden lenni, ehhez mit szólnál? 

Elmesélem.

[...]Bármilyen sport tevékenységre jó lehet, jóga, kondi, spinning, kangoo, thaici, íjászat, falmászás, ping-pong, küzdő sportok ....Meditatív,spirituális dolgokra,elvonulásokra...[...] A varázslattól csupán egy lépcsősor választ el!"

04a
05
05a
05b

"Eladó Nagymaros jól megközelíthető, központi részén egy hatalmas, 2800 nm-es belterületi telken álló

210 nm-es téglaház és nettó 52 nm gerendaház.

 A gerendaház helyiséglistája: előszoba, konyha, teraszkapcsolatos étkező-nappali, fürdőszoba. Tetőtérben: előtér és 2 szoba, melyből egyik loggiás. A 210 nm-es tégla épület átminősíthető lakóházzá, jelenleg műhelyként funkcionál. Egybefüggő nagy terei lehetőséget adnak Önnek arra, hogy az enteriőr kialakításánál szabadon szárnyalhasson fantáziája.Az ingatlan fűtéséhez gáz bevezetve, gerendaházban radiátor- és padlófűtés is ki lett alakítva. A jelenleg is használatban lévő fűtésmódok: fatüzelésű kályha, cserépkályha, villanyradiátor, illetve hűtő-fűtő klíma. Bár az ingatlan panorámája lélegzetelállító, megközelíthetősége mégis páratlan : autóval aszfaltos, szinte teljesen sík úton; gyalog pedig a vasútállomástól 8 perc kényelmes sétányira."

00
00a
01
01a
01b

Az ingatlan adatai

  • Ár: 69.900.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 262 nm
  • Telekterület: 2836 nm
  • Szobák száma: 8
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés
02
02a
03

További részletek itt, itt és itt az ingatlanbazar.hu oldalán!

rönkház
kilátás
művész
munkahely
ingatlanbazár.hu
nyugalom
családi
Nagymaros
Váci kistérség
gerendaház
ingatlan
eladó ház
otthon
Pest megye
eladó
panoráma
központ
műhely
Börzsöny
Dunakanyar