Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Arany és sárga ragyogás a Palotanegyed egy gyönyörű lakásában!
ingatlanbazar.hu
2019. november. 18. hétfő
62 nm-es, igényesen felújított otthont kínálnak megvételre a Guttenberg térnél. Így fest a szürke és az aranysárga szín párosítása egy 69,9 milliós, eladó otthonban!
cikk megosztása

"Budapest VIII. kerület Palotanegyedben a Guttenberg térnél, csendes, megújuló utcában lévő, jó állapotú társasházban kínálom megvételre ezt az

átlagon felüli nívójú lakást.

A lakás frissen és teljes körűen felújított! Lakberendező által tervezett és felügyelt megoldások. Minőségi anyaghasználat és igényes kivitelezés jellemzi az ingatlant! A nagy méretű nappali - konyha - étkező egy légtérben kapott helyet. A bejárati ajtó mellett lévő szoba a körfolyosóra néz, a nappali és a háló az utcára (Ny-i). Utóbbi helyiségek nagyon világosak.

00a
00b
00c

A lakás két fürdőszobával, WC-vel rendelkezik. Az előszobai zuhanyzós, a hálószoba melletti káddal szerelt. A konyhabútor gépesített (beépített hűtőszekrény, mosogatógép, valamint sütő, főzőlap, szagelszívó és mikrohullámú sütő) és a vételár részét képezi.A lakás igényes, oda illő bútorai szintén a vétel ár részét képezik. A helyiségek alapterületei a következők :amerikai konyhás nappali 29 nm, hálószoba 12 nm, dolgozó 8 nm, zuhanyzós fürdőszoba 3 nm, kádas fürdőszoba 4 nm, előszoba 6 nm- a pincében saját tároló van- közös költség 12.000 forintA HÁZRÓL :- polgári stílusú 3 emeletes épület, széles kényelmes lépcsőházzal, folyosóval- a bejárati ajtó kapukóddal ill. proxyval nyílikKÖRNYÉK/INFRASTRUKTÚRA :- az utca térkövezése- a Gutenberg téren park és játszótér- 4-6-os villamos és 4-es metró 3 perc séta- a környéken egyetemek - Semmelweis, Károli, Pázmány, ELTE...- a Palotanegyed hangulatos kávézói éttermei"

Az ingatlan adatai

  • Ár: 69.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 62 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó
01
01a
02
02a
02b
03
03a
04

További részletek, képek és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
VIII. kerület
Palotanegyed Városrész
luxus
ingatlan
szürke
eladó
Budapest
sárga
elegáns
Gutenberg tér
lakás
arany
felújított