Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
3 hónap alatt 16 milliót csökkent az ára az egyik kedvenc, Bartók Béla úti lakásunknak
ingatlanbazar.hu
2019. október. 08. kedd
cikk megosztása

Július közepén mutattuk be a pazar, akkor 135 millió forintért kínált lakást. Most pedig ismét belebotlottunk, igaz, már csak 119 millió forintot kérnek érte. A szépségéből mit sem vesztett a pazar, egyébként két apartmanra osztott otthon. Egy kis emlékezet frissítés az olvasóinknak és persze fotók azoknak, akik még nem látták az izgalmas ingatlant!

"XI. kerületben, a Gellérthegy lábánál, Szent Gellért hoteltől néhány sarokra és néhány lépésre a Móricz Zsigmond körtétől, a Bartók Béla úton, kívül-belül felújított, impozáns, századfordulós, liftes ház 3. emeletén eladó egy 100 m2-es, belsőépítész által megálmodott és kivitelezett, rendkívül igényesen és teljes körűen, frissen felújított, cirkó fűtéses, rövid- vagy hosszútávú kiadásra kialakított és felszerelt két apartmanos, teljesen berendezett lakás.
Az apartmanok: 1-es apartman: 67 m2, 2 szoba (4 személyes+pótágy), nappali (eredeti kovácsoltvas panoráma ablakkal az utca irányában, kellemes kilátás, rendkívül hangulatos), hálószoba (utcára néző, nagyméretű ablakkal), minőségi, beépített, gépesített konyha, fürdőszoba design szaniterekkel. 2-es apartman: 23 m2, mely egy 20 m2-es minikonyhával felszerelt szobából és egy 3 m2-es fürdőszobából áll. Mindkét apartman egy a lakás részét képező 10 m2-es, közös előtérből közelíthető meg! A hely ellátottsága és közlekedése tökéletes! Mélygarázs a közelben igény esetén bérelhető! Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!Irányár: 119 M Ft"

Az ingatlan adatai

  • Ár: 119.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 100 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Cirkó
01
01a
02
03
ingatlanbazár.hu
blog
XI. kerület
luxus
ingatlan
Lágymányos Városrész
eladó
Budapest
áresés
lakás
ár csökkenés
apartman
Bartók Béla út