Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Hogy lehet egy 68 nm-es, szuper óbudai lakás csak 29,9 millió forint?
ingatlanbazar.hu
2019. szeptember. 11. szerda
A fotók alapján a kínált ingatlan teljesen rendben van, a négyzetméterár azonban különös. Még úgyis, hogy a tulajdoni lapon "csak" 58 nm szerepel. Persze a hirdetés közepén kiderül, miért a nagy kedvezmény. A fotók azonban nem adnak okot a körülményektől való félelemre. És hogy miért az alacsony ár? Mutatjuk!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 29.990.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 68 nm
  • Emelet: félszuterén
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

Leírás

Egyedi lehetőség a piacon! Budapesten a III. kerületben található Kenyeres utcában eladó, egy tulajdoni lapon 58 nm-s, de ténylegesen (lemérve) 68 nm-s, 3 szobás lakás. Az ingatlan az utóbbi években egy teljeskörű felújításon esett át, melynek keretein belül cserélve lettek a villany vezetékek, vizesblokkok és energiatakarékos és szemkímélő LED világítás, kis fogyasztású, minőségi, programozható és időzíthető elektromos fűtőpanelek kerületek beszerelésre.
00a
01
Tulajdoni lap alapján az ingatlan földszinti, de a földszintről pár lépcsőfokot kell lemenni, hogy megközelíthető legyen a bejárat, így az ingatlan félszuterén. Ezáltal tulajdoni lapon nem lakásként van feltüntetve, így csak és kizárólag készpénzes vevő jelentkezését várjuk. Ezen paraméter miatt határoztunk meg a piachoz képest minimum 30%-al alacsonyabb vételárat a környékbeli árakhoz képest!A kis lakásszámú társasház az utóbbi években korszerűsítésen esett át. Felújításra került a tető, a külső homlokzat és a lépcsőház is. Az ingatlant nyugodt szívvel ajánlom, olyan venni vágyónak, aki saját célra keres, hiszen az utóbbi 3 évben egy 3 tagú család otthonaként szolgált minden igényt kielégítve. Befektetők számára is kiváló, hiszen a nappali + 2 szobás elrendezés miatt nagyon jól kiadható a kítűnő lokáció miatt, így az alacsonyabb piaci ár miatt jóval nagyobb éves %-os megtérülést lehet realizálni, mint a piaci áron megvásárolható lakások esetén. A vételára beépített konyhabútort és a fürdő kötelező elemeit tartalmazza. Minden más ingóság megegyezés kérdése.
02
03
04
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!
Óbuda Városrész
olcsó
szuterén
ingatlanbazár.hu
nagy
Kenyeres utca
ingatlan
család
félszuterén
III. kerület
tulajdoni lap
eladó
Budapest
lakás