Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Negyed milliárdét Lotz Károly freskós lakást vehet az Újlipótvárosban!
ingatlanbazar.hu
2019. július. 07. vasárnap
A Szent István körúton, a Vígszínház mellett különleges ingatlant kínálnak eladásra. Jó eséllyel persze befektetőé lesz, hiszen ki más tudna mit kezdeni 412 nm-nyi csodával? Kincsek a múltból rovatunk egy ékköve következik, ahol még főpolgármesterek is éltek!
cikk megosztása

Lotz Károly olyan impozáns helyszínek monumentális és lenyűgöző festményeit alkotta meg, mint a Magyar Nemzeti Múzeum, a Pesti Vigadó, a Magyar Tudományos Akadémia, a Magyar Állami Operaház, a Szent István-bazilika és a Országház. Na meg persze az eladásra szánt XIII. kerületi lakás, amelyet most bárki megvehet, akinek akad 275 millió forintja!

01

"Szent István krt.-n a Vígszínház mellett egy

különleges ingatlan eladó

, ami akár iroda akár lakás céljára alkalmas. Az ingatlan jelenleg irodaként regisztrált (anno Főpolgármesteri rezidencia), a területe 412 nm. Az egész épület inkább irodaházas jellegű (nagyon nívós cégeknek, és neves Ügyvédi irodáknak szolgál központjaként). Ez az iroda az egész ház legkülönlegesebb egysége a mérete, elhelyezkedése, a Lotz Károly freskó, illetve fafaragásos mennyezetek, ajtó feletti gipszstukkók miatt is. Az értékesítendő terület az első emeleten helyezkedik el, és a teljes Szent István körúti oldal tartozik hozzá, valamint a Hegedűs Gyula utcára is néz pár szoba. Az irodának 3 bejárata is van, mind a lépcsőházból nyílnak.

A jelenlegi kialakítássa

l 9 db eltérő méretű helyiség van kialakítva irodának, mely 10-11 darabra növelhető, de van lehetőség a nagy, 60 nm-es recepció munkaállomásnak való hasznosítására is, így a másik bejáraton keresztül történne a belépés. Így egy további hatalmas térrel növekedne az irodának használható rész. Az ingatlant egy fan coil rendszer fűti, és hűti. Az egész ingatlan jó állapotú, de a végső felhasználáshoz felújítás szükséges. Alkalmas ügyvédi irodának, nívós cégközpontnak, reprezentatív irodának, diplomáciai feladatokra, akár orvosi központnak, vagy nyelviskolának, egyéb oktatási célra, kiállítások megtartására, vagy akár egy reprezentatív Hostel-nek. Parkolás megoldható az egy sarokra lévő NH Hotel mélygarázsában. iá: 275 M Ft."

02
03
04

További képek az eladó lakás komplexumról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Szent István körút
iroda
befektetés
ingatlanbazár.hu
főpolgármester
festmény
Vígszínház
Újlipótváros Városrész
luxus
ingatlan
kincs
eladó
Budapest
XIII. kerület
lakás
freskó
Lotz Károly