Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A hét ingatlana: egy kicsi, de otthonos terézvárosi lakás 31,5 millióért
ingatlanbazar.hu
2019. június. 28. péntek
36 nm nem éppen tágas, nem feltétlenül alkalmas családok befogadására. De bőven kihozható belőle valami kellemes és élhető. A hét ingatlana egy Eötvös utcai ingatlan, amiben valaki jó eséllyel boldog lesz. Persze befektetésnek is kiváló... 
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 31.500.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 36 m
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Átlagos
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

04

"Elegáns belvárosi házban 36 nm-es, emeleti lakás eladó. Hosszútávú bérbeadásra ideális lakás!!! VI. kerületben az Eötvös utcában a Szondi és az Aradi utca között 36 m2-es, 1 szobás és hálófülkés otthon eladó. A lakás karbantartott, rendezett, tiszta, pesti polgári társasházban helyezkedik el. Az utcában található házak többsége felújított, szép összképet mutat. A lakáshoz tartozik egy közös tároló és pince is.
A 3. emeleti lakás átlagos, de inkább jó állapotúnak mondható, műszaki állapota és az esztétikai állapota is kisebb javításokat igényel. A 6,9nm-es konyha mellett egy 21nm-es szobát találunk, amiben egy stabil 9,6nm-es galéria növeli a kihasználható területet. Ebből a szobából (amit jelenleg nappaliként használnak) nyílik egy 4,5nm-es hálófülke is. Fürdőszobából nyíló külön részben van a WC. Az ingatlan fűtése elektromos, a meleg vizet bojler biztosítja. A lakás újragondolása esetén akár kétszobássá is alakítható. A lakás világos élhető tereket, azonnal lakható otthont, átalakítási lehetőséget, csendes környezetet, központi elhelyezkedést kínál új tulajdonosának.  Első lakás vásárlóknak, tanulóknak kiváló választás.Minden fogyasztás egyedileg mérhető. A közös költség mindössze 7500,- Ft /hó"
00a
00b
00c
01
02
02a
03
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!
kiadás
a hét ingatlana
Király utca
Adriai-tenger
szép
befektetés
ingatlanbazár.hu
buli negyed
VI. kerület
ingatlan
otthon
csendes
Bulinegyed
eladó
Budapest
lakás
felújított