Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A hét hirdetése: "Lakjon Mátyás király palotájának kertjében!"
ingatlanbazar.hu
2019. június. 11. kedd
"Igazságos királyunk bizonyára nem alaptalanul adta ezt a címet a Naphegynek. Így mi lehetne jobb referencia, mint egy uralkodó, annak a lakásnak, amit most eladásra kínálunk a Naphegy oldalában, a Gellérthegy utcában." És hogy miről is van szó tulajdonképpen? Mutatjuk!
cikk megosztása

"Tulajdoni lap szerinti alapterület mérete, nem a valóságot tükrözi, a profi, belsőépítészeti tervezés következtében, maximális helykihasználással, egy

másfél szobás lakás

funkcionalitását kapjuk. Előtér, amerikai konyhás nappali, kézmosós wc került kialakításra az alsó „közösségi részen” és egy kb. 12-13 m2-es állógaléria megépítésével kapott helyet a lakás „intim zónája”: egy, oldalról is megközelíthető franciaágy befogadására alkalmas hálórész gardróbszekrénnyel, valamint a wc-vel ellátott zuhanyzós fürdőszoba.2018-2019-ben teljes körű műszaki és esztétikai felújítást hajtottak végre az ingatlanon, a lakás újra szigetelése megtörtént, továbbá a Mika kazánról működő padlófűtés tovább növeli a komfortérzetünket. A konyha teljes berendezése gépészettel együtt a vételár részét képezi úgy ahogy a beépített gardrobok is. Azonnal birtokba vehető!"

00a
00b
01
02
03
04

További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
Mátyás király
ingatlan
eladó
Budapest
Naphegy
lakberendezés
lakás
I. kerület
belsőépítészet
felújított