Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
120 nm-en az Ankerközben? 149,9 millióért, igen!
ingatlanbazar.hu
2019. június. 25. kedd
Az Ankerköz egyik palotaépületének 3. emeletén kínálnak eladásra egy hatalmas, teljes körűen felújított és belső építész által berendezett lakást. A környék sajátosságai miatt szerintünk csak rövid távú kiadásra alkalmas. Ön szerint?
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 149.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 120 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Fűtés típusa: Központi fűtés

Leírás

NAGYPOLGÁRI GYÖNGYSZEM BELVÁROSI SÉTÁLÓUTCÁBANVI. kerület, Anker közben kínálunk megvételre egy 120 nm-es, 3. EMELETI, NAPPALI plusz 3 SZOBÁS, 3 FÜRDŐSZOBÁS polgári lakást DUPLA LIFTES HÁZBAN.A lakás az Erzsébet tér emblematikus műemlék épületében, a folyamatosan megújulóAnker palota 3. emeletén található. Az épületben már felújították a kapualjat, a teljes villanyhálózatot, a pincét és a tetőt. Lépcsőháza impozáns méretű, melyben 2 lift áll a lakók rendelkezésére.
00
00a
00b
A lakás belsőépítész tervei alapján teljes körű esztétikai és műszaki felújításon esett át, minőségi anyagok felhasználásával. Megőrizték a polgári miliőre jellemző nagyvonalú térkapcsolatokat, ám a XXI. századi megoldásokkal egy újszerű, modern otthon született.Elegancia, kényelem és praktikum finom egyensúlya hatja át a lakás légkörét. A belmagasság 3,6 m. 3 nagyméretű szobája a sétálóutcára néz, oldalpanorámával az Erzsébet térre, dolgozószobája pedig udvari nézetű. Az étkező- nappali mennyezetének eredeti stukkóit gondosan renoválták, attraktív színnel kiemelték, ami méltó keretbe foglalja a letisztult berendezést. A hálószobák külön apartmanként használhatók, beépített gardróbbal, kádas látványfürdővel, illetve zuhanyozós fürdővel, praktikus háztartási helyiséggel.A dolgozószobához is tartozik egy stílusosan színben passzoló zuhanyozós fürdőszoba.A tágas, kellemesen világos fogadótérből nyílik a vendégmosdó. A konyha reggelizőpulttal és a legmagasabb igényeket is kielégítő AEG konyhagépekkel felszerelt. Az új, egyedi gyártású fából készült nyílászárók szúnyoghálóval és motoros redőnnyel felszereltek. A belső intarziás ajtók tökéletesen felújítottak. A kellemes hőérzetről klíma, a biztonságról riasztóberendezés gondoskodik. A burkolatok minőségi olasz csempe és új tölgy faparketta. A fűtést a társasház új központi kazánja, a használati melegvizet pedig nagy kapacitású saját bojler biztosítja, ezáltal gond nélkül használhatók párhuzamosan a fürdőszobák.Közös költség: 23000 Ft/hó korlátlan vízfogyasztással + 20000Ft/hó fűtésParkolás: A szomszédos utcában 27000FT/hó bérelhető autóbeálló hely mélygarázsban.
01
01a
01a1
01b
01c
02
03
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!
kiadás
ingatlanbazár.hu
sétálóutca
buli negyed
luxus
VI. kerület
ingatlan
Anker köz
eladó
Airbnb
Budapest
ritkaság
lakberendezés
lakás
Nagykörúton belüli terület Városrész
palota
belsőépítészet
felújított