Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Alpesi faház a világ zajától távol: egy kismarosi apróság 7,9 millióért!
ingatlanbazar.hu
2019. március. 03. vasárnap
Dupla lakótér, 56 nm-es, hangulatos házikó és Börzsöny-liget nyugalma várja leendő tulajdonosát. A térségben a 10 millió alatti, árammal és vízzel is felszerelt nyaralók ritkák, mint a fehér holló. A házat némi ráfordítással igazán varázslatossá lehetne tenni. Aztán mehet az ejtőzés! Csak könyörgünk, ne üvöltessük a rádiót!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 7.900.000 Ft
  • Alapterület: 56 nm
  • Telekterület: 770 nm
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Átlagos
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés
00
00b

Leírás

Kismaros Börzsöny-liget, világ zajától elzárt részén, eladóvá vált egy 770 nm-es telken álló, 56 nm-es, 2 szintes, beton tuskókon álló, könnyűszerkezetes ház. Az épület egy alpesi faház kibővített változata, melynek eredményeként dupla lakóteret nyert tulajdonosa. Az alsó szinten egy 15 nm-es fedett teraszról jutunk a nappaliba ahol egy pulttal elválasztva találjuk a konyhát. Innen egy zuhanyzós fürdőszoba nyílik, ahol a Wc is helyet kapott. A 28 nm-es, fényárban úszó emelet jelenleg egy légterű, igény szerint akár több szobát is kialakíthatunk. Innen egy 15 nm-es teraszra léphetünk, ahonnan gyönyörködhetünk a táj lenyűgöző szépségében és élvezhetjük a vidéki csendet, hallgathatjuk a madarak csilingelő énekét.
Az épület fűtését villany radiátorral és gázmelegítővel oldották meg, de állandó lakhatásra az épület jelen állapotában nem alkalmas!  Meleg vizet a villanybojler biztosítja. A szennyvíz emésztőbe távozik. A telek teljesen sík, téglalap alakú. Megközelítése nagyrészt aszfalt úton történik, az utolsó 200 m murvával van felszórva.Az ingatlan belterületen található, hivatalos megnevezése: "Kivett beépítetlen terület", 15%-a beépíthető! Aki csendes, nyugalmas lakóhelyre vágyik, az megtalálta!
01
01a
01b
01c
02
02a
02b
03
03a
04
További képek az eladó nyaralóról az ingatlanbazar.hu oldalán!
ingatlanbazár.hu
Börzsönyliget
hétvégi ház
ház
nyaraló
Váci kistérség
ingatlan
eladó ház
Pest megye
eladó
Kismaros
Dunakanyar
pihenő